Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANGAJĂRI la Inspectoratul Județean de Poliție Alba. Șapte posturi scoase la concurs

Publicat

Angajări în Poliție: Poliţia Română anunţă că sunt scoase la concurs 290 de posturi, prin încadrare directă. Șapte sunt la IPJ Alba, respectiv BCCO Alba Iulia. La IPJ Alba mai este vacant un post pentru personal contractual. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție teritoriale sau din Bucureşti, până pe 22 ianuarie 2019. Au început înscrierile pentru ocuparea unui număr de 7 posturi vacante la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Citește și ANGAJĂRI în POLIŢIE 2019: 290 de posturi scoase la concurs, 9 dintre ele în ALBA. LISTA şi condiţii de înscriere

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează concursuri pentru încadrarea directă a unui număr de 7 funcţii, după cum urmează:

-5 funcţii de ofiţer în cadrul Serviciului Criminalistic – Compartiment Centrul Teritorial de Examinare I.T.;
-O funcţie de ofiţer, în cadrul Serviciului Resurse Umane, linia de muncă evidenţă resurse umane;
-O funcţie de personal contractual, în cadrul Serviciului Logistic – Administrarea patrimoniului imobiliar – muncitor calificat;

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se regăsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Pentru funcţiile de ofiţer, înscrierile se vor realizează până în data de 21 ianuarie, inclusiv, între orele 10.00 – 14.00, iar în data de 22 ianuarie 2019, până la ora 16.00, concursurile urmând a se desfăşura în data de 30 martie 2019.

Pentru funcţia de personal contractual (muncitor calificat) înscrierile se fac până la data de 30 ianuarie 2019, examenul, constând în probă practică şi interviu, urmând a avea loc în zilele de 07 şi 12 martie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax