Connect with us
Publicitate

CUGIR

Angajat al UM Cugir, infectat cu COVID-19, cu dosar penal după ce a mers la muncă și a infectat doi colegi

Publicat

Un angajat al Uzinei Mecanice din Cugir s-a ales cu dosar penal după ce a mers la serviciu în timp ce manifesta simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

În urma interacțiunii la locul de muncă, bărbatul L.I., a transmis virusul altor doi colegi de muncă.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Prezentam mai jos, comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

”La data de 21.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat dosarul penal nr 1046/P/2020 având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 Cpen, constând în aceea că, la data de 18 04 2020, poliția orașului Cugir s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada 06.04.2020 – 09.04.2020 numitul L.I., deși a manifestat simptome specifice infectării cu SARS-COV 2 a continuat să se deplaseze la locul de munca din cadrul SC Uzina Mecanica Cugir SA, iar în urma intercațiunii cu colegii de serviciu, a transmis virusul numiților P.N și S.D.” alba24.ro

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmării penale sunt reglementate în Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, iar aceste acte și măsuri de urmărire penală nu pot în nici o situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis reprezentanții Parchetului într-un comunicat de presă.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax