Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Antrenorul din Alba Iulia, Lucian Nicolescu, a obținut cu doi sportivi locul I și III la Campionatul Național de Culturism

Publicat

Doi culturiști de performanță sub coordonarea albaiulianului Lucian Nicolescu au obținut rezultate excelente la Campionatul Național de Culturism și Fitness din Sibiu. 

Mai exact, Răzvan Gabriel Ion a obținut locul I la Men’s Physique, 182 cm, seniori, iar Iulian Nicolae Sipu locul III la categoria Men’s Physique, 176 cm, seniori.

Prin performanța reușită, Răzvan Gabriel Ion a fost cooptat în lotul României și va reprezenta țara peste o săptămână la Campionatele Balcanice.

VEZI ȘI: Antrenorul Lucian Nicolescu din Alba Iulia, la Campionatul Mondial de Atletism de la Doha. Cum a ajuns în elita acestui sport

”Anul acesta am avut doar 6 săptămâni la dispoziție să pregătesc „online” sportivii pentru naționale. Am reușit și de data aceasta”, a scris antrenorul Lucian Nicolescu într-o postare pe Facebook.

”Acum câțiva ani am înființat Clubul Sportiv GREEN FIT Alba Iulia. L-am denumit astfel pentru a simboliza sportul natural! Ambiția mea de la bun început a fost să produc campioni naturali, într-un sport în care știm că mulți concurenți se dopează. Iată că aplicând corect Teoria și Metodologia Antrenamentului Sportiv, alaturi de alimentația potrivită, ne-am atins obiectivul în fiecare an, cucerind medalii”, a mai adaugat acesta.

Lucian Nicolescu este un sportiv din Alba Iulia care a ajuns în elita mondială a sportului, ca antrenor de pregătire fizică, pentru nume mari ale tenisului și atletismului.

CITEȘTE ȘI: Lucian Nicolescu, albaiulianul din echipa lui Marius Copil. Ce a scris tenismanul despre el, după meciul cu Federer

Acesta a fost o bună perioadă în echipa lui Marius Copil, pe care l-a însoțit la nenumărate turnee, iar apoi a ajuns să se reîntâlnească cu lumea atletismului de top.

Lucian Nicolescu pentru alba24.ro

Clubul l-am înființat împreună cu soția mea, Nicoleta Nicolescu, specialist în sport și terapie. Facem echipa bună împreună. Când începem colaborarea cu sportivi noi, înainte să încep pregătirea fizică cu aceștia, Nicoleta mă ajută cu evaluarea lor terapeutică și îi tratează dacă este cazul. Ori le trimite programe de autoterapie celor aflați la distanță.

Deficiențe anatomice, dezechilibre neuro-musculare și alte afecțiuni pot fi o piedică în atingerea formei de vârf a sportivilor. Am mare noroc cu Nicoleta, pentru ea aceste afecțiuni sunt o rutina deja.

Odată ce aceste dezechilibre sunt abordate, mie nu îmi rămâne decât să concep planul și programele de pregătire în concordanță cu particularitățile individuale și evident calendarul competițional. Alături de antrenamente sunt incluse alimentația, suplimentatia, mijloacele și metodele de refacere.

Cei mai mulți sportivi de care ne ocupam sunt din alte orașe. Astfel, programele de antrenament sunt livrate prin mediul online. Sportivii urmează indicațiile, completează fișa de antrenament și o trimit înapoi alături de diverse teste, ori măsurători pe care le cerem periodic pentru a evalua progresul.

Programul artistic, „posingul”, cum este numit el, îl stabilim tot prin intermediul internetului. În perioada precompetițională, sportivii noștri se filmează pozând pentru concurs, ne trimit videourile iar noi le sugerăm eventuale îmbunătățiri. Astfel reușim să producem performanță cu sportivi care se afla la distanță. Facem asta în mai multe sporturi, nu doar Fitness și Culturism.

Șipu Iulian Nicolae și Ion Răzvan Gabriel sunt din București. Sunt sportivii noștri de 4 ani deja. În anii trecuți, cel mai bun rezultat al lui Iulian fiind medalia de bronz la competiția internațională „Tiger Clasic”, 2017. Iar Răzvan a obținut medalia de argint la Cupa Mondială, 2018.

La Alba Iulia avem în pregătire pentru campionatele de fitness două senioare și un junior care nu au concurat încă. Au potențial, însă nu le grăbim performanța, mai ales cand este vorba de juniori.

Posibil ca aceștia să concureze anul viitor. Suntem mereu deschiși noilor colaborări și în căutare de potențiali sportivi de performanță pe care să îi susținem cu pregătirea, a declarat Lucian pentru alba24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax