Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Aqua Park la Cluj-Napoca, pe 12 hectare. La Alba Iulia, doar promisiuni pe hârtie, uitate prin birourile Primăriei

aquaparc-cluj1

Publicat

La o distanță de 120 km de Alba Iulia se va construi cel mai mare Aqua Park din Transilvania. Iar dupa ce va fi gata și autostrada Sebeș-Turda, Alba Iulia va deveni „suburbia” mai îndepartată a municipiului Cluj-Napoca, care are universitate  în top 500 si in viitor spital regional și zonă de agrement cu un imens aqua park.

În timp ce la Alba Iulia autoritățile locale nu au fost în stare să facă un ștrand pentru care au plătit bani grei pe proiecte încă din 2014, la Cluj-Napoca primăria va începe construcția aqua park-ului pe o suprafață de 12 hectare.

CITEȘTE ȘI: HAVALAND la Alba Iulia: Sute de mii de euro plătiți pe ȘTRANDURI FANTOMĂ. Proiecte mutate după „poftele” primarului

Și la Alba Iulia a existat o tentativă de construire a unui aqua park pe dealul Mamut, în zona controversatului restaurant Panoramic dar proiectul a fost pus la pastrare într-un sertar din primărie.

Chinurile facerii unui ștrand la Alba Iulia a costat până acum administraţia locală, bineînțeles din taxele și impozitele trase de la populație, peste 270.000 de euro și probabil va mai costa, pentru că aproape în fiecare an primarului îi vine câte o idee nouă care-l face să se răzgândească în privința locației.

De la Schit, la Bazinul Olimpic și apoi în vârful dealului Mamut, locul în care albaiulienii ar trebui să se scalde a fost mutat în funcție de „poftele” primarului sau interesele acoliților acestuia. Ultima mișcare ce urma să fie făcută în zona Parcului Dendrologic,  acolo unde a  fost concesionat Complexul Pavilion de o firmă la care a fost asociat un apropiat al primarului, a fost „pusă în pauză” de lipsa unui aviz de la Romsilva.

Iar de la ștrandul imaginar din spatele bazinului olimpic avem doar niște desene frumoase și un teren achiziționat de la o persoană fizică.

Cluj-Napoca va avea în mai puțin de 3 ani un aquapark cu opt tobogane acvatice, un centru SPA, dar și un acvariu pe modelul celor din Valencia sau Barcelona.

CITEȘTE ȘI: AQUAPARK-UL FANTOMĂ de 270.000 euro de la Alba Iulia. Exerciții de imaginație pe uscat, plimbate pe traseul Schit – Bazin Olimpic- Parc Dendrologic

Viitorul parc acvatic va fi amenajat pe un teren din zona Gheorghieni (Becaș)  și va avea o suprafață de 12 hectare, echivalenta cu 24 de terenuri de fotbal, dimtr-o fostă zonă de pășunat a orașului. Noua zonă de agrement va costa 42 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Baza de agrement de la Alba Iulia rămâne pe hârtie. Primăria nu are, nici în acest an, bani să facă ștrandul

Studiul de fezabilitate al investiţitei va fi votat, săptămâna viitoare, de consilierii locali. Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca va discuta, în şedinţa de marţi, 5 martie, indicatorii tehnico-economici (studiul de fezabilitate) pentru construirea bazei de agrement – Aqua Park-ul din Gheorgheni (Becaş), a precizat edilul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE MAI MULT ȘI VEZI POZE PE ROMÂNIA24: FOTO: Aqua Park pe un teren de 12 hectare la Cluj Napoca. Investiţie de circa 42 de milioane de euro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 03.03.2019 at 20:21

    Hai sa spunem ca pe ramolitul ala din fruntea urbei nu-l mai duce capul, dar cosilierii aia parca au alte prioritati.Pai voi nu vedeti ca ala da bani numai pe S.F-uri care costa enorm si in final face asa incat sa nu fie fezabile ? Semnati ca habaucii. Recalificati din lipitori de afise ! Ganditi numai cand aveti bidineaua in mana.

  2. Albaiulian

    luni, 04.03.2019 at 00:01

    La Alba se construiesc blocuri ca atat putem și stam și ne uitam unii la alții cum Hava și acoliții lui ne fac prosti. Și politia locala ne supravegheaza prostia sa avem unde sa o parcam. Cam asta i smart City ul nesimțitului cu Cetatea 303.vrajeala ieftina. Votați l pe aghiotantul șef în continuare Paulica

  3. Ionel

    luni, 04.03.2019 at 07:56

    Ce aqua park?! Auzi la ei… Chemați-l pe Buculei să rezolvăm și problema asta. Punem o arteziană mare și gata.

  4. Cetateanul Turmentat

    luni, 04.03.2019 at 09:23

    Ce comparatie faceti si voi … intre bugetul municipiului Cluj-Napoca cu municipiul Alba Iulia, numai de critici sunteti buni. Daca toti care comentati pe aici sunteti asa de destepti de ce nu faceti si voi ceva? Gasiti voi o solutie fezabila.

    p.s. nu sunt angajat in primarie, dar sunt satul de oameni care tot ce stiu sa faca ii sa comenteze si sa compare, ca ei sunt mai destepti.
    De ce nu comparati Alba Iulia cu Viena atuncea ?

    • pilu

      luni, 04.03.2019 at 19:28

      Tu nu esti cetatean, esti numai turmentat.Din ajutorul social doar atat poti face.

  5. Albaiulian

    luni, 04.03.2019 at 12:57

    Se pare ca nu ești prea turmentat doar surmenat și ești mulțumit. Bine mai hai sa comparam cu Deva care ii sub Alba și uite ca are un Aqua Park. Asta i vrăjeală zici ca ești nenea Paul. Îți zic eu sunt bani doar ca pentru ce trebuie sa și iasă. Vezi proiectele smart.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate