Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Încep „Zilele Prieteniei” la Alba Iulia cu trupa Vița de Vie. RG Lider Bialystok din Polonia face senzație pe cer cu un show de artificii

Publicat

Începând cu ora 22.30 cerul Cetății Alba Carolina va fi din nou o „simfonie” de culori și muzică oferită de această dată de RG Lider Bialystok din Polonia. Spectacolul va dura tot 15 minute. Patru jurați vor evalua prestația de pe cer în funcție de linia melodică și impactul emoțional al focului de artificii, sincronizarea pe muzică și calitatea efectelor, dar și din punct de vedere tehnic – calitatea, cantitatea și diversitatea artificiilor, al imaginii și culorii. Tot de astăzi, Cetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artiști ai momentului, într-o atmosferă incendiară. De la ora 16.00 încep oficial „Zilele Prieteniei” la Alba Iulia. Cap de afiș pentru concertele de sâmbătă este Vița de Vie, urmată de trupele Zob, Niște Băieți, Ska’nk.

Sâmbătă seara de la ora 22.30, echipa din Polonia, RG Lider Bialystok, va încerca să ofere albaiulienilor un nou show de artificii sincronizat cu muzică. Timp de 15 minute cerul va fi luminat de artificii. Reprezentația va fi jurizată de Felicia Filip- soprană, Cristian Mihăilescu – regizor, Adrian Dăian – „Arme, explozivi și substanțe periculoase” – IPJ Alba și George Bălșan, reprezentant al Bergenbier pe baza a 4 criterii. Este vorba despre linia melodică și impactul emoțional al focului de artificii, sincronizarea pe muzică și calitatea efectelor, calitatea, cantitatea și diversitatea artificiilor,dar și imaginea și culoarea.

Citește și FOTO – VIDEO: „Feerie” de culori și muzică pe cerul Cetății Alba Carolina. Enigma Fireworks din Bulgaria a deschis „ SIMFONIA FOCULUI”

Și publicul poate vota show-ul favorit. Timp de 30 de minute, între orele 22.45-23.15, după finalizarea fiecărui foc de artificii aceștia pot vota prin SMS cu tarif normal la numărul de telefon: 0730 240 777. Sistemul va contoriza doar mesajele primite în intervalul de timp 22.45-23.15. Echipa favorită a publicului va primi premiul de popularitate

RG Lider Polonia are 25 de ani experienţă în domeniu, luând parte la evenimente fie cu buget redus fie de avengură. Firma are şi magazine de specialitate în Polonia şi, din 2005, organizează unul dintre cele mai mari festivaluri pirotehnice şi muzicale din ţară.

Iar dacă cerul va fi o desfășurare de culori, Piața Cetății va răsuna de muzică în cadrul „Zilelor Prieteniei Bergenbier”. După ce zeci de mii de oameni din alte orașe ale țării au sărbătorit prietenia , acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014.

Citeşte şi 25 – 27 iulie | WEEKEND plin în Cetatea Alba Carolina. SPECTACOL de ARTIFICII la ”Simfonia Focului” şi CONCERTE de Zilele Prieteniei

În deschiderea evenimentului vor cânta Anysound și Mercedes Band. Urmând a apoi un concert marca Vița de Vie, urmată de trupele  Zob, Niște Băieți, Ska’nk. Cele două trupe care deschid „Zilele Prieteniei” au fost alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online. Festivalul va anima cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16.00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax