Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ultima şedinţă de repartizare pe posturi din învăţământ în ALBA, înaintea începerii anului şcolar. Lista catedrelor vacante


Publicat

sedinta repartizare posturi scoli albaPotrivit calendarului făcut public de IŞJ Alba, vineri, 12 septembrie, are loc ultima şedinţă publică de ocupare a posturilor didactice, înaintea începerii anului şcolar. Au mai rămas neocupate 109 de catedre, dintre care aproape jumătate sunt cu normă întreagă.

Sunt aşteptaţi la repartizări candidaţii care se încadrează în prevederile Art. 94, alin. (4) din Metodologie, respectiv candidaţii care au obţinut cel puţin nota 5,00 şi care solicită angajare pe perioadă determinată în baza notelor de la concursul din iulie 2011, în ordinea descrescătoare a notelor.

Vezi Lista posturilor neocupate la 11 septembrie 2014 în judeţul Alba.

Şedinţa are loc la sediul IŞJ Alba, de la ora 9.00 până la ora 11.00 fiind derulate repartizările pentru educatoare/institutor pentru învăţământul preşcolar/profesor pentru învăţământul preşcolar (în limba română) – 9 posturi; învăţător/institutor pentru învăţământul primar/profesor pentru învăţământul primar (în limba maghiară) – un post; învăţător/institutor pentru învăţământul primar/profesor pentru învăţământul primar (în limba română) – 22 posturi, învăţător/institutor pentru învăţământul primar/profesor pentru învăţământul primar (în limba germană) – 2 posturi, învăţător – educator – un post; profesor – educator (două posturi), profesor în centre şi cabinete de asistenţă psihopedagogică – un post, profesor psihopedagog – un post, profesor psihopedagogie specială pentru o catedră de educaţie specială – un post.

De la ora 11.00 încep repartizările pentru limba engleză (1); limba engleză – limba maghiară – maternă (1); limba franceză (2 posturi); limba germană (4); limba maghiară – maternă – limba engleză (1); limba şi literatura română (2); religie evanghelică – confesiunea augustană (1); religie greco-catolică (2); religie ortodoxă (3); religie penticostală (2); religie reformată (2); religie romano-catolică (1); religie unitariană (2); discipline teologice de specialitate (teologie greco-catolică) – un post.

Şedinţa continuă de la ora 13.00 cu repartizările pentru posturile de alimentaţie publică şi turism / turism (1); construcţii şi lucrări publice / construcţii (1); industrie alimentară (1); educaţie tehnologică (4); pregătire – instruire practică (industrie alimentară / industria alimentară) – două posturi; pregatire – instruire practica (prelucrarea lemnului / prelucrarea lemnului) – două posturi, pregătire – instruire practică (transporturi / transporturi rutiere) – un post; biologie (3); biologie – chimie (2); chimie (1); fizică (1); fizică – chimie (1); matematică (1); matematică – fizică (3); istorie (1); educaţie antreprenorială (1); geografie (1); educaţie fizică şi sport (2); educaţie fizică şi sport: pregătire sportivă de specialitate (1); kinetoterapie (2); educaţie muzicală (8); educaţie plastică (4).

Citeşte şi IŞJ Alba: Şedinţe publice pentru detaşarea cadrelor didactice, în interesul învăţământului şi la cerere. Condiţii şi posturi disponibile

Vezi AICI detalii de la şedinţa de repartizare din 8 septembrie.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism cuprins de flăcări în comuna Stremț. Intervin pompierii din Aiud

Publicat

pompieri

Pompierii din Aiud intervin sâmbătă seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Incidentul a fost anunțat în satul Geomal, comuna Stremț.

Pompierii intervin în cooperare cu SVSU Stremț.

Revenim cu amănunte.

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

Un nou caz de înșelăciune prin metoda ”Covid”, în Alba. O femeie i-a dat unui escroc bijuterii în valoare de 15.000 de lei

Publicat

Un nou caz de înșelăciune prin metoda ”Covid” a intrat în atenția Poliției Alba. O femeie din Aiud a fost păcălită de un necunoscut să-i dea bunuri cu o valoare consistentă.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 17.30, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de o femeie de 80 de ani, cu privire la faptul că a fost sunată de către un individ care a pretins că este medic și care i-a spus că nepotul său este internat în spital, în stare gravă, infectat cu SARS-COV-2 și are nevoie de un aparat, în valoare de 15.000 de euro, pentru a fi menținut în viață.

Vezi și Țepe prin metodele ”Accidentul” și ”Sars-Cov-2” la Alba Iulia. Cum au acționat escrocii și atenționările Poliției

Individul i-a spus femeii că o să-l trimită pe asistentul său pentru a ridica bunurile de valoare sau sumele de bani de care dispune, iar, la scurt timp, la ușa acesteia s-a prezentat un bărbat căruia i-a dat bijuterii în valoare de 15.000 de lei.

Abia după aceea femeia și-a sunat nepotul, care este sănătos și în afara oricărui pericol și și-a dat seama că a fost înșelată.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului și fac apel la cetățeni pentru a manifesta prudență în situațiile în care sunt abordați de persoane necunoscute care își atribuie diverse calități și le pretind sume de bani sau bunuri.

Poliția Alba solicită celor la care ajunge această informație să ia legătura cu vârstnicii din familiile lor, să le descrie acest mod de operare, să îi sfătuiască să nu dea crezare unor astfel de povești și să nu accepte, sub nicio formă, să dea bani sau bunuri unor necunoscuți care se prezintă la ușa lor.

Citeste mai mult
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE FOTO: INCENDIU la Bistra. Acoperișul unei case a luat foc. Pompierii intervin cu trei autospeciale

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au fost chemați să intervină, sâmbătă seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Bistra.

Din primele date, flăcările au cuprins acoperișul unei case.

Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă violent, cu posibilitate de extindere.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stins incendii și o autospecială SMURD.

UPDATE, ora 19.35: Incendiul a fost localizat. ISU Alba transmite că a fost afectat acoperișul imobilului, pe o suprafață de 60 mp.

sursă foto: ISU Alba

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare INSP. Nu este recomandată dezinfecţia suprafeţelor în școli cu lămpi UV

Publicat

Institutul Naţional de Sănătate Publică nu recomandă utilizarea lămpilor UV pentru dezinfecţia suprafeţelor în unităţile de învăţământ cu scopul limitării transmiterii COVID-19.

„Întrucât accidentele survenite în urma utilizării lămpilor UV în unităţile de învăţământ sunt tot mai dese, precizăm că specialiştii INSP nu susţin această metodă de dezinfecţie, opinie transmisă de altfel tuturor instituţiilor ce au solicitat un punct de vedere în această direcţie”, precizează Institutul Naţional de Sănătate Publică, într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Conform sursei citate, utilizarea dezinfecţiei cu UV este specifică unităţilor sanitare, fiind o metodă fizică de dezinfecţie a aerului şi suprafeţelor din încăperi.

„Punerea în funcţiune a acestor lămpi trebuie executată numai de persoane calificate şi instruite în acest sens. În timpul funcţionării, persoanele nu trebuie să fie în încăpere, în caz contrar persoanele expuse dezvoltă reacţii nedorite la nivel ocular (conjunctivită, foto-oftalmie, cataractă) sau la nivel cutanat (arsură până la transformare malign)”, subliniază INSP.

Totodată, INSP atrage atenţia că măsurile de curăţenie şi cele de aplicare a produselor de curăţenie şi a dezinfectanţilor prevăzute atât în recomandările naţionale, cât şi în cele ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, asociate cu o aerisire fără abatere de la frecvenţa şi perioada corectă de timp, asigură un mediu propice desfăşurării activităţilor educative.

„Igiena mâinilor, igiena respiraţiei, evitarea aglomeraţiei, aerisirea frecventă a spaţiilor sunt metodele dovedite ca fiind eficiente în prevenirea transmiterii COVID-19. În concluzie metoda dezinfecţiei cu UV nu reprezintă o opţiune pentru dezinfectarea sălilor de curs în şcoli”, se mai arată în comunicatul citat.

sursă: Agerpres

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate