Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au condus fără permis sau cu permisul suspendat. Bărbați din Alba Iulia, Bucerdea Grânoasă și Lunca Mureșului, cu dosare penale

Publicat

politie amenzi 1

Un tânăr din Alba Iulia și doi bărbați din comunele Bucerdea Grânoasă și Lunca Mureșului sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși în timp ce conduceau autoturisme fără să dețină permis de conducere sau cu permisul suspendat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie 2021, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 48 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 9 februarie 2021, în jurul orei 15,30, polițiștii din Lunca Mureșului, în timp ce acționau pe raza comunei, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Lunca Mureșului, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 10 februarie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 106 K, pe raza comunei Daia Română, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu

    miercuri, 10.02.2021 at 15:34

    In Bucerdea masinile unor tineri de etnie rroma, dintre care multi nu au permis , circula ca la raliu prin sat si vin la fotbal la terenul sintetic cu porbagajele pline cu bere .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax