Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au furat 600.000 lei din casa familiei Goţa, proprietarii companiei Elis Pavaje. CINCI persoane REŢINUTE după PERCHEZIŢII

Publicat

După percheziţiile de marţi dimineaţa, cele 5 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, instigare la uz de fals şi complicitate la spălare de bani au fost identificate şi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru continuarea cercetărilor. Faţă de toate cele cinci persoane, poliţiştii de investigaţii criminale vor lua măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore fiind propuși pentru arestare preventivă.

VIDEO: PERCHEZIȚII în județele Alba, Sibiu și Constanța la persoane bănuite de comiterea unor furturi. Prejudiciul se ridică la 600.000 de lei

 

Persoanele reţinute vor fi prezentate, miercuri,  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia percheziţiilor au fost indisponibilizate în vederea dispunerii ulterioare a unor măsuri asiguratorii, următoarele bunuri şi valori: 5 autoturisme, suma de 500 euro şi 5000 lei, 2 arme cu muniţia aferentă (ambele neletale şi deţinute ilegal), un imobil, aparatură electrică şi electrocasnică.

Vezi și Prima condamnare în cazul jafului de la casa patronului de la ”Elis Pavaje”. Patru persoane, condamnate la Tribunalul Alba

Marți, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti din Sibiu şi Constanţa, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în Alba, Sibiu şi Constanţa, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din imobile.

Din cercetări a reieşit că, în ianuarie 2015, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani, din municipiile Sebeş, Sibiu şi Constanţa, ar fi pătruns într-o locuinţă din municipiul Sebeş, de unde au sustras bunuri şi sume de bani.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 600.000 lei.

Infracţiunea a avut loc în casa familiei Goţa, proprietarii companiei Elis Pavaje Petreşti, una dintre cele mai puternice din Transilvania în domeniul construcţiilor. Averea proprietarului firmei, Elisiu Goţa, este estimată la 10 milioane de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax