Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au sosit și ultimele alimente gratuite de la UE. Beneficiarii au la dispoziție o săptămână să își ridice pachetele

Publicat

După ce, în decembrie, persoanele care beneficiază de alimente gratuite de la Uniunea Europeană și-au ridicat o parte din produse, acum acestea sunt din nou chemate pentru a prelua și restul de alimente din pachet. Cetățenii care nu și-au ridicat o parte din alimentele gratuite furnizate în cadrul programului PEAD au la dispoziție o săptămână pentru a și le revendica, de la cantina de ajutor social de pe strada Libertății nr. 21.

Din cauza modalității de aprovizionare succesivă, s-a alimentat stocul ulterior primei etape de distribuție, fiind disponibile în acest moment alte trei produse cuprinse în program: orez, roșii în bulion, biscuiți.

„În momentul de față, beneficiarii pot ridica alimentele din noua locație, cantina de ajutor social de pe strada Libertății nr. 21. Am estimat că în decurs de o săptămână, stocul prezent poate fi distribuit. Așadar, ar fi bine ca cei care au dreptul la aceste alimente să poată ajunge în timp util la depozit”, a declarat primarul Mircea Hava.

 

Detalii suplimentare se pot obține de la Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Peste 7 tone de miere din ajutoarele de la UE pentru persoane defavorizate, retrase din depozit. Urmau să fie distribuite de LUNI | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax