Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autobasculantă de 100 de tone pentru „Cupru Min” Abrud. Licitaţie deschisă în valoare de 3,2 milioane lei

Publicat

Compania de stat “Cupru Min” Abrud intenţionează să investească 3,2 milioane de lei pentru a cumpăra o autobasculantă cu o capacitate de 90 – 100 de tone. Suma de aproximativ un milion de dolari pentru achiziţionarea utilajului face obiectul unei licitaţii deschise.

Ofertele pentru licitaţia deschisă se pot depune până în data de 25 iunie. “Cupru Min” deţine licenţa de exploatare pentru zăcământul de cupru de la Roşia Poieni, unde sunt concentrate 60% din rezervele de cupru ale României. Este vorba despre cel mai mare zăcământ de cupru din ţară.

Pentru companie, Ministerul Economiei încearcă să găsească un investitor pentru încheierea unui contract de asociere. Privatizarea firmei este blocată în instanţă după tentativa eşuată de anul trecut.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, susţine că a primit şase oferte pentru contractul de asociere de la “Cupru Min”, din partea unor mari companii din industria cuprului, din Rusia, Europa şi America de Nord.

Sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax