Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AVERTIZARE de polei în Alba şi alte 9 judeţe, până LUNI seara. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie

Publicat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că în intervalul 15 decembrie ora 20.00 – 16 decembrie ora 20.00 există riscul producerii fenomenului de polei, în judeţele Alba, Mureş, Cluj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Maramureș, Suceava, Neamț şi Botoșani.

De asemenea, în regiunile Banat, Muntenia și Dobrogea se poate forma polei, în zonele în care ceața este asociată cu burnița.

CNADNR SA recomandă tuturor participanţilor la trafic și, în special, celor din zonele aflate sub incidența avertizărilor meteo, să respecte restricţiile de viteză, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere existente (ceață, burniță, depuneri de chiciură și polei) și să aibă vehiculele dotate adecvat (anvelope de iarnă și săculeț cu material antiderapant).

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează utilizatorii rețelei naționale de autostrăzi și drumuri, că în zonele unde se poate forma polei pe carosabil, se va interveni cu material antiderapant și cu utilaje specifice.

Participanții la trafic se pot informa cu privire la starea reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonymous.AB89

    luni, 16.12.2013 at 23:22

    de ce sa circule cu atentie ? doar platim taxe …sa puie sare pe drumuri mancaiar ***** pe hava

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax