Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Balul Bobocilor 2022 la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia. SONDAJ: Votează-ți favoriții pentru titlul de Miss și Mister

Publicat

Lumea Disney prinde viață la Balul Bobocilor 2022 al Colegiului Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia. Opt perechi de boboci vor concura, în 25 noiembrie, de la ora 19.00, pentru titlul de Miss și Mister Boboc. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților. 

Până atunci, alba24.ro vă invită să vă votați favoriții pentru Miss și Mister Alba24.ro.

De pe o singură adresă de IP se poate vota o singură dată, chiar dacă pe adresa respectivă sunt mai mulți utilizatori, cum este de exemplu cazul instituțiilor publice și al unor companii. În această situație, puteți vota de pe telefon, dezactivând wifi, cu ajutorul datelor mobile.

Perechile înscrise pentru MISS și MISTER popularitate la Balul Bobocilor de la Colegiul tehnic ”Apulum” din Alba Iulia

Echipa 1: Alexia Tat și Matei Lazăr

Alexia Tat mă numesc și sunt elevă în clasa a IX-a. Mă reprezint ca fiind o persoană harnică, ambițioasă și uneori chiar și deschisă. Sunt aici pentru a mă bucura de acest bal al bobocilor, alături de colegii mei și de a rămâne cu amintiri pentru totdeauna.

Așa că astăzi m-am decis să ies din zona mea de confort și să reprezint un personaj poate mai puțin cunoscut, the corpse bride. Haideți să înceapă distracțiaaa!

Saluut! Sunt Matei Lazăr, am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a B, la Colegiul Tehnic ”Apulum”. Sunt o persoană deschisă, creativă si bine-dispusă tot timpul.

Pe mine mă pasionează mașinile, jocurile video si muzica. Mi-am dorit să particip la Balul Bobocilor deoarece este o experiență unică.

Echipa 2: Diana Popa și Albert Aldea

Buna, Diana Popa mă numesc și sunt elevă în clasa a IX-a B la Colegiul Tehnic “Apulum”. Sunt o fire complexă, prietenoasă, dar și descurcăreață. Am ales să particip la bal sub numele de Ariel, pentru a impresiona atât spectatorii, cât și juriul și a oferi prin prezența mea o stare de bine tuturor.

Salut, mă numesc Albert-Mihai Aldea, sunt elev în clasa a IX-a B la Colegiul Tehnic ”Apulum”. Sunt o persoană deschisă, înțelegătoare, îmi place să încerc lucruri noi, sunt o persoană competitivă și din acest motiv m-am înscris la Balul Bobocilor.

Echipa 3: Ana Maria Bordean și Daniel Țugurin

Heii, numele meu este Ana Maria, sunt elevă în clasa a IX-a B la Colegiul Tehnic “Apulum”. Sunt o persoană prietenoasă și sinceră. M-am înscris la Balul Bobocilor pentru că îmi plac provocările, iar asta este o mare provocare. Încă de mică am stiut că o să vreau să particip, și uite-mă aici: gata de a câștiga premiul de Miss Boboc, sub înfățișarea Anei din ”Frozen”.

Bună, numele meu este Daniel Țugurin, am 15 ani si sunt boboc la Colegiul Tehnic ”Apulum”. Sunt o persoană veselă, ambițioasă, îmi plac provocările și experiențele noi. Din acest motiv, m-am înscris la Balul Bobocilor.

Echipa 4: Iulia Oejdean și Răzvan Bistrian

Bună, sunt Iulia Oejdean din clasa a-IX-a B, sunt o persoană ambițioasă, altruistă, veselă și competitivă. Am decis să mă înscriu la bal pentru a-mi ieși din zona de confort, a acumula experiență și amintiri frumoase și, de asemenea, din dorința de a cunoaște lucruri noi; sper să va încânt cu prestația mea de la bal.

Salut! Sunt Răzvan Bistrian, din clasa a-IX-a A. Am 14 ani și sunt răbdător, îmi place să încerc lucruri noi și să ies din zona de confort. Am ales să particip la bal deoarece știu că este o experiență de neuitat. Așa că iată-ma aici, în fata voastră, sperând să vă pot impresiona.

Echipa 5: Andrada Antal și David Turc

Bună! Sunt Andrada Antal, din clasa a IX-a C. Am 15 ani si sunt o fire rezervată, dar totodată prietenoasă și ambițioasă. Am ales să particip la bal deoarece îmi plac provocările și nu mă abat de la nimic. Eu si partenerul meu, David Turc, am ales povestea Frumoasa din pădurea adormită. Aurora și Philip ne subnumim și așteptăm să ne aclamați în lumea basmelor!

Salut, mă numesc David Turc, sunt elev în clasa a IX-a A și am ales să mă înscriu la bal ca să arăt că orice se poate face prin voință și perseverență. Sunt foarte deschis să cunosc oameni noi, să călătoresc și să ajut, dar în același timp am o pasiune extrem de mare pentru informatică și sper ca pe viitor să ajung în domeniu.

Echipa 6: Sandra Sclifos și David Vlad

Bună! Numele meu e Sandra Sclifos și sunt în clasa a IX-a B. Sunt o fire sociabilă și prietenoasă, dar și încăpățânată și orgolioasă. Am ales să particip la Balul Bobocilor pentru a experimenta trăiri noi și pentru a iesi din zona mea de confort. Mă prezint la bal sub numele de Cenușăreasa, pentru a fermeca spectatorii si pentru a câștiga titlul de Miss Boboc.

Bună! Sunt David Vlad, sunt în clasa a IX-a A și am 15 ani. Îmi place să gătesc și să fac sport. Particip la bal pentru a dezvolta aptitudini noi și pentru a mă bucura de o experiență unică. Eu și partenera mea vom prezenta basmul “Cenușăreasa”.

Echipa 7: Denisa Neag și Andrei Miclea

 

Bună! Mă numesc Denisa și vin din clasa a lX-a A. Sunt o fire sociabilă, ambițioasă, veselă și dornică de a cunoaște lucruri noi. În timpul liber, îmi place să ascult muzică, să vizionez filme și să citesc. M-am înscris la Balul Bobocilor, deoarece este o experiență nouă, de neuitat și am ocazia să învăț lucruri noi. Împreună cu partenerul meu, Andrei, îi vom interpreta pe Albă ca Zăpada și prințul ei.

Bună, numele meu este Andrei Miclea și sunt elev în clasa a IX-a A la Colegiul Tehnic ”Apulum”. Sunt o persoană prietenoasă și îmi place să cunosc lucruri și provocări noi. M-am înscris la bal deoarece este o ocazie unică în viață.

Echipa 8: Denise Diaconu și Vlad Podean

Denise Diaconu mă numesc și sunt elevă în clasa a IX-a C. Sunt mai mult decât bucuroasă să particip la acest moment unic. M-am înscris la bal deoarece vreau să mă distrez alături de prietenii mei și să rămână o amintire frumoasă. Pasiunile mele sunt design-ul, din câte se poate vedea în îmbrăcămintea mea zilnică, dar și pictura, deoacere prin pictură îmi exprim sentimentele.

Salut!! Eu sunt Vlad Podean, sunt elev în a IX-a B și sunt o persoană de destul de empatică, ambițioasă în a-și atinge scopurile și ușor competitivă. Printre pasiunile mele se numără artele marțiale, pe care le practic de 5 ani și cântatul la chitară. Am ales să mă înscriu la bal datorită faptului că îmi plac provocările și consider că această experiență mă poate ajuta să învăț multe lucruri folositoare mai târziu.

This poll has ended (since 1 year).

Votează MISS popularitate la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia

Diana Popa
16.80%
Ana Maria Bordean
13.93%
Denise Diaconu
13.62%
Iulia Oejdean
13.44%
Sandra Sclifos
13.02%
Denisa Neag
11.87%
Alexia Tat
9.10%
Andrada Antal
8.23%

Votează MISTER popularitate la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia

Albert Aldea
20.06%
David Turc
16.73%
Daniel Țugurin
14.14%
Andrei Miclea
13.58%
Vlad Podean
12.67%
David Vlad
8.37%
Răzvan Bistrian
8.33%
Matei Lazăr
6.13%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. So Ros Tare

    vineri, 04.11.2022 at 07:20

    Nu mă pot decide…sunt urâți toți

  2. Elena Marosi

    vineri, 04.11.2022 at 09:57

    MSalutari din Salzburg, Austria!

  3. Ioana Risteiu

    marți, 08.11.2022 at 19:46

    Numărul 7 sunt minunați

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax