Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 45 de ani din Blaj, cercetat pentru furt. A sustras două suluri de plasă de la societatea pe care o păzea

Publicat

politie

masina politie Un bărbat de 45 de ani din Blaj a intrat în vizorul poliţiştilor. Aceasta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a sustras două suluri de plasă de la societatea la care era angajat ca și paznic. Prejudiciul a fost recuperat în întregime.

Poliţiştii din Valea Lungă l-au identificat pe paznicul unei societăţi comerciale, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de 2.700 de lei.

La data de 28 iuie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au identificat pe M.M.T., de 45 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 23 iulie.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 22 iulie, în timp ce efectua serviciul de pază pe şantierul societăţii ce face lucrări de reabilitare a căii ferate, pe raza comunei Valea Lungă, a sustras două suluri de plasă, pe care le-a vândut unei persoane, contra sumei de 200 de lei.

Prejudiciul creat prin fapta sa, a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite, la 2.700 de lei, iar pe parcursul cercetărilor a fost recuperat integral.

Faţă de M.M.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax