Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba fără permis de conducere, prins de polițiștii rutieri din Cluj la volanul unei mașini. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Polițiștii structurilor rutiere, de ordine publică și transporturi din Cluj au derulat o operațiune amplă pentru verificarea modului de respectare a normelor rutiere și a celor referitoare la transportul de marfă.

Printre persoanele care încălau legea a fost descoperit și un bărbat din Alba.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, miercuri, în jurul orei 07.40, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, care se deplasa cu un autoturism pe DC 141, în localitatea Suceagu, comuna Baciu, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax