Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A furat 100 de litri de benzină

Publicat

politie noaptea

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din Alba Iulia care este cercetat pentru furt. A sustras 100 de litri de benzină din incinta unei societăți comerciale. Bărbatul a mai fost cercetat și condamnat pentru fapte de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 09 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat pentru furt.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 26 octombrie 2019, ar fi escaladat gardul unei societăți comerciale din Sebeș și dintr-o magazie ar fi sustras mai multe canistre în care erau 100 de litri de benzină.

Alba24.roFOTO: TRAGEDIE la Aiud / O tânără de 19 ani a decedat într-un grav ACCIDENT. Un automobil a intrat într-un stâlp de electricitate

Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acesta nu este la prima faptă de acest fel, fiind condamnat anterior pentru furturi săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Citește și Aventuri în pielea goală la Șibot. Un tânăr a făcut ravagii cu mașina într-o benzinărie și s-a oprit într-un șanț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax