Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat din comuna Rădești, ARESTAT după ce și-a rănit fiul, cu un briceag. De la ce a pornit scandalul

Publicat

catuse

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Meșcreac, lângă Aiud, a fost arestat după ce și-a agresat fiul și l-a rănit cu un briceag. Scandalul a pornit de la dreptul de proprietate asupra unei turme de oi. Agresorul era sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 18.20, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au intervenit la o locuință din localitatea Meșcreac, comuna Rădești, unde au fost semnalate fapte de violență în urma cărora o persoană a suferit leziuni.

Alba24.roFOTO: TRAGEDIE la Aiud / O tânără de 19 ani a decedat într-un grav ACCIDENT. Un automobil a intrat într-un stâlp de electricitate

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 50 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi avut discuții contradictorii cu fiul său, în vârstă de 24 de ani, legate de dreptul de proprietate asupra turmei de oi, împrejurare în care l-ar fi tăiat, pe tânăr, cu un briceag, la un antebraț.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Față de bărbatul agresiv, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru violență în familie și au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat în fața magistraților.

Citește și Aventuri în pielea goală la Șibot. Un tânăr a făcut ravagii cu mașina într-o benzinărie și s-a oprit într-un șanț

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lână Judecătoria Aiud l-au prezentat pe reținut în fața judecătorului de dreptul și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax