Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sibiu dat în urmărire națională, prins la Aiud. Va sta patru ani și două luni după gratii

Publicat

aiud penitenciar

Un bărbat din județul Sibiu, dat în urmărire națională după ce s-a sustras executării unei pedepse de 4 ani și două luni de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la înșelăciune și contrabandă calificată, a fost prins la Aiud.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au depistat și reținut, pe raza municipiului Aiud, pe un bărbat de 36 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis, la data de 28.11.2019, de Tribunalul Hunedoara.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani și două luni închisoare, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la înșelăciune și contrabandă calificată.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax