Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba care și-a ucis fratele cu mai multe lovituri de topor, TRIMIS în JUDECATĂ. Ce pedeapsă riscă

Publicat

topor scandal amenintare

B.Pamfil, bărbatul de 65 de ani, din Mogoș care și-a omorât fratele cu mai multe lovituri de topor în zona gâtului, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 

Crima s-a petrecut în 20 august, iar bărbatul a fost trimis în judecată joi, 10 septembrie. Momentan, dosarul nu a primit un prim termen de judecată. În proces, pe lângă Pamfil care are calitatea de inculpat mai sunt trei părți civile.

CITEȘTE ȘI: UPDATE CRIMĂ ȘOCANTĂ la Mogoș: Un bărbat i-a tăiat capul fratelui său cu toporul

Potrivit codului penal românesc, uciderea unei persoane se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani, dar dacă faptele sunt săvârșite asupra unui membru al familiei, maximul pedepsei se majorează cu o patrime.

Ce s-a întâmplat pe 20 august

Potrivit procurorilor în jurul orelor 14:00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, jud. Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Momentan bărbatul se află în arest preventiv.

De asemenea, o altă crimă s-a petrecut recent în județul Alba. Doi tineri unul de 16 ani și altul de 19, din Blaj au omorât în bătaie, un bărbat de 40 de ani, care până în acest moment a rămas neindetificat. 

CITEȘTE ȘI: Detalii șocante în cazul CRIMEI din Blaj: Bărbatul a fost bătut timp de 6 minute. Cei doi tineri i-au rupt mai multe organe

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax