Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba care și-ar fi violat băiatul în Cetatea Alba Carolina, trimis în judecată pentru trei fapte. Ce spun procurorii

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru două fapte de viol și una de ultraj contra bunelor moravuri. Este vorba despre M.C. care a fost arestat preventiv, după ce ar fi întreținut un act sexual cu fiul său, în Cetatea Alba Carolina. 

Acesta a fost arestat preventiv în data de 12 iulie 2022, iar în data de 2 august 2022 a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Mai jos redăm un răspuns al Parchetului la cererea reporterilor alba24.ro.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant la Alba Iulia: Un bărbat și-a violat propriul copil sub podul din Cetatea Alba Carolina. A fost arestat preventiv

”La data de 02.08.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus trimiterea în judecată a inculpatului C., pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de viol, prev. de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. b C.pen. și a unei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri, prev. de art. 375 C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.

În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 11.07.2022, în jurul orelor 20.25, inculpatul a întreținut un act sexual oral cu fiul său, în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla în perimetrul Șanțurilor Cetății Alba Carolina, inculpatul profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința, aceasta fiind o persoană cu discernământul abolit neavând capacitatea de a-și exprima consimțământul cu privire la fapta comisă.

Ulterior, în momentul în care polițiștii locali prezenți în zonă au intervenit și l-au condus pe inculpat către autospeciala de poliție, acesta a devenit recalcitrant verbal, și-a dat jos pantalonii, expunând-și organul genital în fața polițiștilor locali și a martorilor.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba, suspect că și-a violat fiul a fost prins de Poliția Locală: Și-ar fi dat jos pantalonii în fața polițiștilor

De asemenea, în cursul lunii mai 2021, inculpatul a întreținut un act sexual anal cu aceeași persoană vătămată, profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința, dată fiind condiția medicală în care se află, respectiv dizabilitatea psihică de care suferă, fapta având loc pe balconul deschis al propriei locuințe din orașul Zlatna.

Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal, reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea dosarului la instanţă, spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”,  se arată în răspunsul procurorilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 03.08.2022 at 18:25

    Poate nu am fost foarte atent, dar ieri în faţa Porţii a II a o femeie protesta împotriva abuzului organelor de justiţie, cum că soţul este acuzat pe nedrept pentru sex oral.Atât scria pe pancarta pe care o purta.

  2. Raul

    joi, 04.08.2022 at 06:35

    justitia din alba este corupta si incompetenta !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax