Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba, suspect într-un caz de crimă care a șocat Timișoara, arestat preventiv. A vrut să fie în arest la domiciliu

Publicat

Deneș Tiberiu, bărbatul de 47 de ani din Alba, suspectul principal în cazul de crimă din Timișoara, a fost arestat preventiv la cererea procurorilor. 

Arestarea preventivă a fost admisă de magistrații Tribunalului Timiș, miercuri, 16 august 2023. 

Bărbatul este cercetat pentru omor calificat după ce ar fi intrat peste o femeie de 77 de ani, într-un apartament dintr-un bloc din Timișoara. Acolo acesta ar fi atacat-o și lovit-o pe femeie cu mai multe obiecte, dar a și înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit.

Cu utimele puteri, femeia a strigat după ajutor și apoi s-a prăbușit într-o baltă de sânge. La scurt timp, și atacatorul, bărbatul din Alba, a leșinat. Acesta ar fi fost foarte beat.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba, suspectat că a ucis o bătrână din Timișoara, REȚINUT. Precizările procurorilor: de ce ar fi intrat în casă

Leșinat a fost găsit și de polițiștii care au ajuns la fața locului. Femeia a decedat în drum spre spital.

Bărbatul are un trecut violent, bazat pe consumul de alcool

Consumul de alcool l-a adus în fața instanței, în 2022, la Judecătoria Alba Iulia. Aici a fost condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. Dosarul de la Judecătoria Alba Iulia are legătură și cu Timiș, județul în care a comis crima.

Numele bărbatului apare în mai multe dosare de pe rolul instanțelor din Alba.

CITEȘTE ȘI: Trecutul violent, pe baza consumului de alcool, al bărbatului din Alba care a ucis o femeie în Timișoara. Ce i-a făcut fiicei sale

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului DENEȘ TIBERIU, cercetat pentru infracţiunile de omor calificat, (omorul pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei infracţiuni) şi tâlhărie, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.08.2023 până la data de 14.09.2023 inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată solicitarea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.08.2023 ora 19:45”, se arată în minuta hotărârii Tribunalului Timiș.

sursă foto: captură ecran TVR Timișoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax