Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Înfrângere la Satu Mare pentru CS Universitatea. Eleș a pierdut jocul cu fosta echipă

Publicat

CSU Alba Iulia a pierdut, sâmbătă seară, în deplasare, scor 73-64 (pe sferturi, 22-13, 14-14, 17-18, 20-19), cu CSM Satu Mare, într-o partidă care a contat pentru etapa a XIV-a a Campionatului Național de baschet feminin, Divizia A.

Partida a fost una echilibrată în mare parte, iar diferența de scor de pe tabelă s-a făcut în primul sfert, sportivele conduse de Tomas Bilek începând ușor ezitant. Astfel, ultimele trei sferturi au fost extrem de strânse, iar diferența de puncte de la final a rămas cea din primul sfert, de 9 puncte.

Pentru CSU Alba Iulia este cea de-a treia înfrângere din 15 meciuri disputate în campionat, în timp ce formația CSM Satu Mare au adunat 10 victorii și 4 partide pierdute în acest sezon. Cu această deplasare, formația din Alba Iulia încheie turul de campionat pe poziția a treia și intră în vacanță. ”A fost un alt meci dificil din campionat, am jucat azi împotriva unui adversar puternic, am făcut câteva greșeli și am ratat mult și am pierdut. Nu ne-au intrat aruncările pur și simplu, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Sunt mulțumit de acest tur de campionat, așteptările au fost mai mici, am reușit să le depășim și trebuie în continuare să ne pregătim intens pentru ceea ce urmează, pentru că partea a doua a campionatului este mai importantă”, a declarat antrenorul principal al grupării CS Universitatea, Tomas Bilek.

Statistica partidei:

CSU Alba Iulia:  Breanna Salley – 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, Eniko Tarța – 15 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Taneisha Harrison – 13 puncte și 4 recuperări, Katya Abramzon – 11 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, Nadia Parker – 10 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax