Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bazinul din Alba Iulia, închis în minivacanța de 1 Decembrie 2022. Când va fi redeschis publicului

Publicat

Bazinul din Alba Iulia se închide în minivacanța de 1 Decembrie 2022. Motivul pentru care bazinul se închide este acela că se vor realiza reparații și lucrări de curățenie. 

Anunțul închiderii bazinului pentru mai multe zile a fost făcut de administratori pe Facebook.

Potrivit acestora, În perioada 30 noiembrie 2022 – 04 decembrie 2022, Bazinul Olimpic Alba Iulia va fi închis, pentru reparații curente și igienizare. Luni 05 decembrie 2022, bazinul va fi deschis pentru public de la ora 7, chiar dacă este prima zi de luni din lună.

CITEȘTE ȘI: PROGRAM COMPLET 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională în Capitala UNIRII

Reaminim că cea mai așteptată zi din minivacanță este cea din data de 1 decembrie, când la Alba Iulia și în toată țara se sărbătorește Ziua Națională a României.

Din program nu vor lipisi parada militară, masa populară, concerte de 1 Decembrie, pe scena din Piața Cetății și focuri de artificii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax