Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bazinul Olimpic Alba Iulia: PROGRAM de acces separat pentru agrement şi iniţieri şi TARIFE majorate. Modificări în regulament, la aprobat în CL

Publicat

inot bazin

inot bazinÎn şedinţa din 20 februarie a Consiliului Local din Alba Iulia se propun pentru aprobare modificări în regulamentul de funcţionare a Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Astfel, va fi program separat pentru iniţieri şi agrement şi program special la saună. Cu alte cuvinte, cei care ştiu să înoate nu vor mai avea acces în intervalul orar rezervat pentru cei care învaţă sau fac pregătiri, adică elevii de la Clubul sportiv al liceului de profil.

Şi tarifele se majorează. Intrarea va costa 15 lei pentru 2 ore, pentru adulţi. Se propun tarife speciale pentru grupuri organizate (minimum 10 persoane), familia cu copii şi „pachet de duminică”.

Schimbările propuse coincid cu perioada în care a izbucnit scandalului iscat de nemulţumirile instructorilor de înot, dar şi ale celor care folosesc Bazinul Olimpic pentru agrement. Dacă primii au reclamat costuri mari pe care trebuie să le suporte – adică şi taxă de intrare şi taxă pe culoar de înot -, ceilalţi „clienţi”, înotători amatori, au sesizat „aglomeraţia” şi lipsa de organizare.

Citeşte şi ŞTIREA TA pe ALBA24 | Bazinul Olimpic din Alba Iulia: temperatura e bună, dar lipsesc oamenii, logica și managementul

Citeşte şi Scandal la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Instructorii de înot au intrat în grevă. Nu sunt de acord cu taxele impuse de Primărie

AICI, regulamentul iniţial, pentru comparaţie.

Prin noul regulament, se propune ca accesul în incinta bazinului să se facă pe baza următorului program:

– pentru CSS Liceul Sportiv alba Iulia, de luni până vineri, între orele 11.00 şi 17.00 şi sâmbăta între orele 9.00 şi 11.00

– iniţierile (cursurile de înot ţinute de instructori), vor fi doar între orele 11.00 şi 17.00, de luni până sâmbătă

– pentru agrement, de luni până sâmbătă, acces între orele 7.00 – 11.00 şi apoi doar de la 17.00 până la 21.00; de asemenea, duminica, este deschis între orele 7.00 şi 21.00.

Va fi program special pentru saună: de luni până duminică, între orele 8.00 – 10.00 şi 18.00 – 20.00.

Bazinul Olimpic se va folosi în paralel pentru activităţile de iniţiere şi cele desfăşurate de CSS Liceul Sportiv Alba Iulia, fiind alocate culoarele 1 şi 8 pentru iniţiere şi 2-7 pentru CSS Liceul Sportiv Alba Iulia.

Tarifele propuse sunt mai mari. Dacă până acum se plătea 12 lei intrarea pentru un adult, acum se propune taxă de 15 lei, tot pentru două ore.

TARIFE

Intrare bazin pentru copii, elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri: 10 lei/şedinţa de 2 ore (anterior, 5 lei)

Intrare bazin pentru adulţi: 15 lei/sedinţa de 2 ore (anterior 12 lei)

Intrare saună pentru elevi, student la zi, pensionari, şomeri: 5 lei/15 minute (anterior tot 5 lei)

Intrare saună pentru adulţi: 10 lei/15 minute (la fel)

Abonament intrare bazin pentru copii, elevi, student la zi, pensionari, şomeri (durata unei sedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 sedinţe: 85 lei – valabilitate 30 zile (85%), anterior 42 lei (85%)

– pentru 20 sedinţe: 150 lei – valabilitate 60 zile, anterior 75 lei (75%)

– pentru 30 sedinţe: 210 lei – valabilitate 90 de zile, anterior 105 lei (70%)

Abonament intrare bazin pentru adulţi (durata unei şedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 şedinţe: 130 lei (30 zile), anterior 100 lei/ 2 ore

– pentru 20 şedinţe: 225 lei (60 zile), anterior 180 lei/2 ore

– pentru 30 şedinţe: 31 lei (90 zile), anterior 250 lei/2 ore

Abonament saună elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri (durata unei şedinţe fiind de 15 minute) – nu au fost majorate:

– pentru 10 şedinţe: 40 lei

– pentru 20 şedinţe: 75 lei

– pentru 30 şedinţe: 100 lei.

Abonament saună adulţi:

– pentru 10 şedinţe: 80 lei

– pentru 20 şedinţe: 150 lei

– pentru 30 şedinţe: 200 lei.

Grup organizat de elevi/ studenţi/ pensionari (minim 10 persoane): 8 lei/persoană.

Grup organizat adulţi (minimum 10 persoane): 12 lei/persoană.

Pachet familie cu copii sub 12 ani:: 15 lei/părinte, copiii au gratuitate.

Duminica: pachet 1+1 gratuit – 10 lei de persoană pentru eleci, studenţi şi pensionari; pachet 1+1 gratuit – 15 lei de persoană pentru adulţi.

Taxa de acces în tribună: 2 lei/persoană.

Tarif de închiriere culoar bazin program: iniţieri, începători, avansaţi, performanţă, însoţiţi de instructori, asociaţii sportive, posesori/posesoare de certificat de înregistrare fiscală (maximum 15 persoane) – 80 lei pe oră.

Tarif închiriere locaţia cafenea (preţ pornire licitaţie): 8 lei/mp/lună

Tarif închiriere cabinet masaj (preţ pornire licitaţie): 6 lei/mp/lună

Tarif închiriere spaţii antrenori, arbitri: 2 lei/mp/lună.

Tarif închiriere magazie: 1 leu/mp/lună.

Elevii de la CSS Alba Iulia – specialitatea înot – au gratuitate cu tabel nominal semnat de conducerea clubului pentru fiecare clasă.

Din regulamentul privind funcționarea și utilizarea Bazinului Olimpic Alba Iulia

Orice modificare a orarului va fi adusă la cunoştinţa beneficiarilor prin afişare sau înştiinţări scrise.

Accesul în incinta bazinului se face contra cost, doar pe bază de brățară magnetică. Beneficiarii sunt obligați să aibă asupra lor în permanență brațara magnetică și dovada achitării taxei de utilizare a Bazinului Olimpic.

Brățările magnetice se eliberează pe zile și pe interval orar (ședință), în ordinea solicitărilor, durata unei ședințe fiind de 2 ore, nedepășind numărul maxim de utilizatori: 152 persoane simultan.

Brățările magnetice (eliberate doar după achitarea taxei de utilizare) au valabilitate o singură ședință sau regim de abonament (pentru mai multe ședințe). Abonaților li se vor elibera carduri magnetice, cu achitarea unei garanţii de 30 de lei pe card (garanţia se returnează la predarea cardului).

Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte.

Brățările magnetice vor fi predate de către beneficiari la expirarea perioadei pentru care s-au achitat taxele de utilizare a Bazinului Olimpic. În cazul în care beneficiarii nu predau brățările magnetice sau produc stricăciuni acestora au obligația să plătească contravaloarea lor (20 de lei).

Competițiile, programul de pregătire și manifestările sportive au prioritate abonamentelor pentru public sau contractelor de închiriere (gratuit), momentul și data de desfășurare ale acestora fiind afișate sau comunicate în prealabil.

Este interzis accesul în ținută de stradă pe suprafețele destinate exclusiv desfășurării activității sportive sau de agrement.

Orice persoană care beneficiază de serviciile oferite are obligația de a respecta îndrumările și instrucțiunile personalului angajat, profesorilor și instructorilor sportivi.

Înaintea intrării în apă beneficiarul este obligat să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât prima și ultima etapă să fie spălarea la duș.

În bazin se va folosi numai echipament adecvat și acceptat de normele și reglementările în vigoare. Este obligatorie casca pentru persoanele cu părul lung şi folosirea costumului de baie (slip nu şort sau bermude).

Beneficiarii sunt obligați să: păstreze ordinea și curățenia în incinta bazinului.

Sunt interzise în incinta bazinului:

 1. Consumul de alimente și băuturi;
 2. Fumatul, cu excepția locurilor special amenajate;
 3. Prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor halucinogene;
 4. Introducerea obiectelor contondente și periculoase
 5. Accesul cu animale de companie;
 6. Săritul, stropitul sau jocul cu mingea în bazin, sau orice alte activități care produc disconfort altor beneficiari
 7. Blocarea căilor de acces
 8. Folosirea saunelor de către copiii sub 14 ani;

Beneficiarii au obligația ca, în cazul producerii unui eveniment ieșit din comun – accident, incendiu, prezența unor obiecte periculoase etc. – să anunțe personalul bazinului pentru a putea interveni.

În cazul utilizării dotărilor în mod neadecvat, fără respectarea instrucțiunilor, administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele provocate de către beneficiari.

Răspunderea pentru obiectele personale cade exclusiv în sarcina beneficiarului.

În cazuri excepționale, defecțiuni tehnice, administratorul poate întrerupe activitatea parțial sau în totalitate și poate schimba programul afișat (stabilit inițial).

Pentru eliberarea brățărilor magnetice sunt necesare următoarele:

– abonamentele procurate (cardurile magnetice)

– dovada achitării taxei de acces stabilită.

Sancţiuni:

Nerespectarea de către beneficiari a obligațiilor prevăzute în regulament se sancționează, în cazul săvârșirii pentru prima dată a unei abateri, cu avertisment, iar în caz de repetare a abaterii sau a săvârșirii unei alte abateri, cu anularea abonamentului sau a dreptului de folosință, după caz și cu interzicerea dreptului de utilizare a Bazinului Olimpic pentru o perioadă de până la 3 luni.

În cazul producerii de pagube din culpă sau din cauza exploatării defectuoase a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror bunuri puse la dispoziție atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare şi interzicerea accesului la Bazinul Olimpic până la soluţionarea cauzei.

Nerespectarea oricăror altor reglementări, norme și prevederi legale în vigoare atrage după sine suportarea consecințelor de către făptuitori.

Administratorul bazinului nu va acorda despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente sau pagube materiale beneficiarilor.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. Albaiulian

  vineri, 13.02.2015 at 22:35

  Parca nu era vorba de o majorare a tarifelor, ci de atragere a clientilor…dar suntem in Romania…

 2. nu conteaza

  sâmbătă, 14.02.2015 at 08:32

  Bine oameni buni, dar copiii care sunt la after school si ies la ora 16 nu mai pot invata sa innoate dupa noul vostru program?

 3. Corina

  luni, 16.02.2015 at 09:12

  Problema mare cu grupele de initiere era ca instructorii ocupau toate culoarele cu grupele de copilasi , iar cei care veneau pentru agrement (ma refer aici la adulti) nu mai aveau unde sa inoate, in conditiile in care plateau abonament integral,fara reducere.
  Din acest motiv am renuntat si eu mai merg la bazinul olimpic.
  Nu este insa normal sa limitezi accesul doar pana la ora 17 al copiilor care merg la clasele de inot, deoarece parintii nu ii pot aduce doar pana la acea ora (serviciu,etc).
  Trebuiau stabilite anumite zile in care sa aiba acces doar grupele de initiere (2-3 zile pe saptamana, de dimineata pana seara)

  • albadanni

   miercuri, 18.02.2015 at 09:56

   Instuctorii nu ocupau toate culoarele, ci doar cele de pe margine, unde sunt scarile de acces si de fapt, asta a fost problema. Vin 2-3 parinti cu copii si nu mai puteau sa stea chiar pe margine, sa se tina cu mainile de bara.
   Din al meu pdv ar putea sa interzica cursurile in week-end, oricum majoritatea parintilor atunci vin cu copii si in timpul saptamanii sa ramana programul normal. Oricum, daca nu mai sunt cursuri de initiere de ce au mai construit bazinul?! Sa il admiram de la distanta? Unde si cum sa mai invete copii nostri sa inoate?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

ECONOMIE

Risipă alimentară în România: Câte alimente se aruncă anual, potrivit ministrului Agriculturii. Care sunt recomandările

Publicat

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a  precizat vineri că, anual, în România se aruncă aproximativ 2 miliarde de kilograme de alimente şi a pledat pentru educarea consumatorilor.

Adrian Chesnoiu consideră că, dacă se diminuează risipa alimentară, atunci creşte volumul de alimente existent pe piaţă şi preţurile automat scad.

„Aceste alimente, cele care mai îndeplinesc condiţiile sanitar-veterinare şi condiţiile de consum, pot fi donate, pe de o parte, ONG-urilor, cantinelor, bisericii şi pot fi consumate de cei care cu adevărat au nevoie.

Am găsit în Ministerul Agriculturii un videoclip de informare realizat de colegii din Ministerul Agriculturii în 2020 şi l-am preluat pentru a fi difuzat în continuare pentru că eu cred că suntem din acea generaţie în care trebuie să eliminăm mitul meşterului Manole.

Ce s-a făcut bine înainte trebuie să continuăm şi ceea ce avem de făcut mai departe, să punem umărul să ducem mai înainte.

Cred în educarea consumatorilor, mai ales în această perioadă în care vedem că aceste costuri la alimente au crescut (…), trebuie să fim mult mai atenţi atunci când cumpărăm şi să luăm strictul necesar gândindu-ne că alţii au nevoie de acele alimente” a declarat ministrul Adrian Chesnoiu, potrivit Agerpres.

Ministrul Agriculturii recomandă modificarea PNRR pentru includerea de noi investiții

Ministrul Adrian Chesnoiu, a declarat tot vineri, că agricultura României nu are niciun eurocent în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi că toată lumea trebuie să conştientizeze necesitatea de a fi modificat în acest sens.

„Sper ca în al 12-lea ceas să se trezească toată lumea şi să conştientizeze că trebuie să modificăm Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în care agricultura României nu are niciun eurocent.

Avem zero euro în PNRR, trebuie să îl modificăm, să ducem banii către irigaţii, către desecare, către depozite de alimente”, a spus ministrul Chesnoiu.

El a subliniat necesitatea investiţiilor în sisteme de irigaţii, sisteme antigrindină şi de stimulare a precipitaţiilor.

„La începutul anului aveam în lucru 29 de sisteme noi de irigaţii, patru deja le-am inaugurat şi le-am recepţionat, ele funcţionează, anul acesta vom mai repepţiona încă 20 şi lucrăm la documentaţii astfel încât să mărim cât mai mult suprafaţa irigată din România.

De cealaltă parte, avem programul pentru stimularea precipitaţiilor şi combaterea grindinei, unde în anul 2022 vom pune în funcţiune 25 de noi grupuri de combatere a grindinei.

Trebuie să investim în stimularea precipitaţiilor, suntem deja în al treilea an de testare a tehnologiei cu însămânţarea norilor prin avioane specializate şi, dacă avem fondurile necesare, le vom cumpăra”, a adăugat Adrian Chesnoiu.

sursa: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Cum ne pregătim de 1 iunie: Idei de activități pentru Ziua Copilului, în aer liber sau acasă. Care este istoria acestei zile

Publicat

Ziua de 1 iunie este zi liberă națională din anul 2016 și este un motiv în plus pentru activități în familie, pentru timp petrecut împreună și multă joacă. Anul acesta, chiar dacă 1 iunie este miercuri, în mijlocul săptămânii, rămâne totuși un bun prilej de a petrece timp de calitate alături de copii.

Joaca este activitatea preferată a fiecărui copil, iar pentru a sărbători această zi liberă, dedicată copilului, poți planifica din timp câteva surprize sau poți programa participarea la evenimentele organizate local, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Vezi: Ce pot face copiii, în Alba Iulia, de 1 Iunie. De la tobogane, spectacole, tir cu arcul și joaca de-a dacii și romanii. Program

Petrecerile în aer liber sunt cele mai apreciate de copii.

Acestea pot avea tematică specifică, în funcție de pasiunile copilului, personaje preferate, culori sau sport.

O altă idee bună este organizarea unei tombole de jucării, dar aceasta trebuie pregătită din timp, la școală sau de către părinți, în cercul de prieteni.

Excursiile la țară, drumețiile în natură, vizita la parcurile tematice: dinozauri, grădini sau castele, sunt alte posibilități de a petrece o zi memorabilă de 1 iunie.

Aici trebuie luate în calcul și aglomerația în cazul unui obiectiv turistic popular, timpul de așteptare, drumul, care pot încerca răbdarea copiilor.

Activități de făcut în casă de 1 iunie

În cazul unei zi ploioase sau friguroase, există și alternative plăcute de a sărbători 1 iunie.

Puteți urmări un film de desene animate, să jucați jocuri de societate sau să programați o ședință foto ori o filmare pentru albumul video al familiei.

Alte idei de făcut în casă, pentru a alunga plictiseala, de 1 iunie

 • Organizați o vânătoare de comori în casă
 • Desenați portrete ale membrilor familiei
 • Faceți un puzzle nou
 • Citiți povestea preferată și reinventați finalul
 • Construiți o machetă a casei, a școlii, din piese lego
 • Faceți împreună o prăjitură sau un tort aniversar
 • Picnic în sufragerie
 • Un colaj cu fotografiile preferate ale fiecărui membru al familiei
 • Un cort cu jucăriile preferate
 • Faceți baloane de săpun de diferite forme

Cum a luat naștere Ziua Copilului

Sărbătorirea unei zile dedicate copilului a fost propusă în 1925, la Conferinţa mondială pentru bunăstarea copiilor de la Geneva.

Decizia instituirii unei zile pentru protecţia copiilor a fost adoptată de Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, în cadrul unei sesiuni speciale din noiembrie 1949, desfăşurată la Moscova.

La 14 decembrie 1954, Adunarea Generală a ONU a adoptat Rezoluţia nr. 836 pentru a proclama o Zi mondială a copilului, potrivit Agerpres.

Pornind de la convingerea că trebuie acordată o atenţie deosebită copiilor, care reprezintă generaţia de mâine, Adunarea a recomandat, cu acest prilej, ca începând din 1956, în toate ţările să fie instituită o Zi mondială a copilului.

Această zi avea să fie marcată ca o zi a fraternităţii şi înţelegerii între copiii de pretutindeni, a activităţilor dedicate promovării idealurilor şi obiectivelor Cartei şi bunăstării copiilor din toată lumea, pentru întărirea şi lărgirea eforturilor pe care Naţiunile Unite le fac în favoarea copiilor din întreaga lume.

Rezoluţia recomanda guvernelor statelor membre să instituie o astfel de zi, la data pe care o considerau de cuviinţă, deci nu neapărat 1 iunie, dată la care este sărbătorită Ziua Copilului în România.

Organizaţia Naţiunilor Unite marchează această zi la 20 noiembrie, data la care au fost adoptate Declaraţia Drepturilor Copilului în 1959 şi Convenţia asupra Drepturilor Copilului, în 1989.

sursa: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Aproximativ 80% dintre magazinele online din România sunt vulnerabile la atacurile de tip phishing

Publicat

Aproximativ 80% dintre magazinele online din România sunt vulnerabile la atacurile de tip phishing, lucru care se transferă, automat, şi către clienţii acestora, potrivit unui studiu.

Creşterea numărului de tranzacţii cu cardul, avansul pieţei de eCommerce din România, ca urmare a schimbării obiceiurilor de consum în pandemie, dar şi războiul din Ucraina, au determinat creşterea numărului atacurilor de phishing, provocând pierderi importante magazinelor online.

„Cu atât mai mult cu cât comercianţii online din România reacţionează greoi la schimbările rapide din ultima perioadă, platformele acestora sunt vulnerabile la atacurile informatice”, susţin autorii analizei TARA Interactive, companie românească de dezvoltare de software.

Pierderi generate de atacuri cibernetice

„Criminalii cibernetici vor căuta mereu noi căi de a eluda sistemele de protecţie ale magazinelor online. Însă, în acelaşi ritm, evoluează şi softurile de monitorizare şi identificare a scripturilor maliţioase inserate în site. Ne aşteptăm la şi mai multe atacuri de phishing, în perioada următoare, dată fiind situaţia geopolitică şi atacurile din partea hackerilor ruşi, dar şi a celor internaţionali”, a afirmat Vlad Lepădatu, Managing Partner la TARA Interactive.

Potrivit acestuia, la nivel mondial, pierderile generate de atacurile cibernetice în eCommerce sunt estimate la 20 de miliarde de dolari în 2021, în creştere cu 14% faţă de anul anterior.

El a subliniat că, în contextul actual, magazinele online ar trebui să fie pregătite pentru orice atac de tip phishing, iar managerii să fie conştienţi de consecinţele unui astfel de atac şi să implementeze un protocol clar în cazul atacurilor cibernetice.

Măsuri de prevenire

În prezent, în România, magazinele online cele mai vulnerabile la atacurile de tip phishing sunt cele care nu au ultimele versiuni de software instalate, fără SSL/HTTPS şi cele care folosesc parole uşor de spart pentru panoul de administrare a comenzilor online.

Cât priveşte investiţiile pentru securizarea business-urilor în faţa atacurilor cibernetice, acestea variază de la câteva sute de euro, la câteva mii de euro, în funcţie de tehnologiile pe care le utilizează magazinele respective, de complexitatea acestora, cu menţiunea că sumele scad dacă strategia de investiţii vizează aici prevenţia, nu intervenţia reactivă.

sursă: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

Încep lucrările la un nou sector al Autostrăzii Transilvania. Anunțul ministrului Transporturilor

Publicat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri că încep lucrările pe un nou sector de autostradă, secțiunea Zimbor- Poarta Sălajului, care are o lungime de 12,24 de km.

Potrivit lui Sorin Grindeanu, CNAIR a aprobat vineri Proiectul Tehnic pentru Secțiunea Zimbor – Poarta Sălajului (Autostrada Transilvania).

”Contractul, în valoare de 680,4 milioane lei (fără TVA), este finanțat prin PNRR.

Pe traseul acestei secțuni, antreprenorul român urmează să construiască, până în anul 2024, cinci viaducte și un pod” menționează ministrul, într-o postare pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, antreprenorul lucrărilor este Asocierea SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL.

Durata contractului pentru perioada de execuţie este de 24 de luni, respectiv anul 2024.

Perioada de garanţie a lucrărilor este 120 de luni.

sursa: site CNAIR, Facebook Sorin Grindeanu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax