Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bereş, la concurs: Directorul DSVSA Alba a încurcat Ordonanţa… cu demisia

Publicat

Mai mulţi directori generali şi adjuncţi din cadrul Direcţiilor Sanitar-Veterinare si Siguranţă a Alimentelor din ţară,  printre care se află şi Vasile Bereş- directorul DSVSA Alba sunt nevoiţi să dea un nou concurs pentru a-şi ocupa fotoliile pe care le-au deţinut până în prezent.

Situaţia a fost provocată de faptul că aceştia au interpretat greşit Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr 37/2009 prin care funcţiile publice de conducere din serviciile publice deconcentrate ale ministerelor, trebuiau să se desfiinţeze în termen de 32 zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

În loc să lase Ordonanţa să îşi producă efectele normale, în condiţiile în care ministerul a emis automat delegaţii pentru interimat pentru toţi directorii agreaţi politic de coaliţia PDL+PSD care atunci se afla la guvernare, Vasile Bereş a înţeles că trebuie să îşi dea demisia din funcţie conform Codului Muncii şi astfel, acum, este nevoit să susţină un nou concurs pentru obţinerea postului pe care îl deţine. Pe langă situaţia delicată în care au fost puşi toţi directorii care au căzut în plasa interpretării greşite a Ordonanţei, concursul este şi un motiv subtil de triere politică a unor sefi din structurile judetene de conducere a DSVSA, care în ultima vreme au cochetat cu opoziţia.

Postul ocupat de Vasile Bereş a fost rodul negocierii PSD, cu toate că acesta ar fi avut şi o puternică susţinere în PDL. În spatele susţinerii acestuia în funcţie se afla mai multe firme locale din industria alimentară.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vasile

    joi, 11.11.2010 at 21:56

    ni-i de mirare ui ce fata are…

  2. carla

    luni, 09.01.2012 at 12:29

    pai nu vedeti de fata de ***** are . pai da este sustinut de ciobanul de la elit ca altfel nu ar fi ajuns director la cat de prost medic este .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax