Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bonificație de 8% pentru blăjenii ce își achită taxele și impozitele integral, până la data de 31 martie

Publicat

Taxele și impozitele locale, aferente anului 2014, vor putea fi plătite de locuitorii municipiului Blaj, la Direcția de Taxe și Impozite din oraș, începând de luni, 13 ianuarie. De asemenea, aceștia vor primi o bonificație de 8%, pentru fiecare tip de impozit, dacă vor fi achitate până la sfărșitul lunii martie.

Blăjenii persoane fizice, care își platesc integral impozitul pe clădiri, teren și auto până pe 31 martie, vor primi o bonificatie de 8%, stabilită prin hotărâre a Consiliului Local Blaj, potrivit Codului Fiscal. Conform legii, impozitul pe clădiri, teren și auto, se plătește anual în două rate egale, până la datele scadente de 31 martie și 30 septembrie.

„Bonificația de 8% se acordă în condițiile achitării integrale, inclusiv a eventualelor restanțe din anii precedenți. Precizez că, blăjenii persoane fizice, primesc bonificație pentru fiecare tip de impozit (clădiri, teren, auto) în parte, achitate integral până la 31 martie 2014”, a precizat directorul economic din cadrul Primăriei Blaj, Cristina Cristea.

Citește și Toate taxele şi impozitele locale din Alba Iulia în 2014. Reducere de 10% pentru locuitorii care plătesc integral până în 31 martie »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adrian negrea

    luni, 05.02.2018 at 21:10

    TOTI CONTRIBUABILII PRIMESC BONIFICATIE IN ALTE ORASE REDUCEREA ESTE DE 10%

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax