Connect with us
Publicitate

ABRUD

Bucurie si tristețe pentru Ovidiu Bic, fotbalistul din Abrud, care a jucat finala Cupei României. A marcat, dar a pierdut trofeul

Publicat

Bucurie și tristețe pentru Ovidiu Bic, fotbalist originar din Abrud. Acesta a înscris în seria loviturilor de departajare, dar golul său nu a fost destul pentru a ridica trofeul.

Sepsi OSK s-a impus în această partidă cu scorul de 5 – 4, în urma loviturilor de la 11 metri.

Finala Cupei României la fotbal a avut loc miercuri, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Cele două echipe combatante, „Universitatea” Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, nu au putut fi departajate la finalul timpului regulamentar, astfel, s-a trecut la cele două reprize de prelungire a câte 15 minute, și, ulterior, la seria loviturilor de la 11 metri.

La penalty-uri, al doilea executant al echipei clujene a fost Ovidiu Bic, fotbalist născut în Munții Apuseni, la Abrud, județul Alba.

Acesta execută penalty-ul excelent, plasând mingea la firul ierbii în colțul drept al portarului Roland Niczully, fără a-i mai lăsa acestuia nicio șansă de a apăra șutul.

Ovidiu Bic a ales cea mai sigură metodă pentru a înscrie, având în față un portar scund (pentru media de înălțime a portarilor profesioniști). La finalul partidei, colegul lui Bic, Dan Nistor, explica în cadrul unui interviu:

„Am vorbit cu colegii înainte de seria loviturilor de departajare. Aveam în față un portar mic, pe care dacă-l execuți pe colțuri nu are cum să-ți apere penalty-ul.”

Vezi detalii despre cum a decurs această ediție a Cupei României AICI.

Ovidiu Bic se află la ora actuală în Top 5 cei mai bine cotați fotbaliști din județul Alba.

Vezi: Top 5 cei mai bine cotați fotbaliști din Alba. La ce sume sunt evaluați de cel mai important site de transferuri din Europa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax