Connect with us
Publicitate

POLITICA

Călin Potor despre PDL: „Dacă vor viaţă de familie frumoasă, vă spun, sunt în familia lor, în sensul că eu le sunt naşul”

Publicat

Călin Potor, vicepreşedinte PNL Alba

Zvonurile potrivit cărora deputatul PNL de Alba, Călin Potor va dezerta din partidul în care se află la ora actuală au fost infirmate de către politicianul în cauză, vineri, într-o conferinţă de presă. Conform liberalului, dacă PDL vrea o familie frumoasă, va fi în familia lor, în sensul că le va fi naşul şi la primărie, şi la Consiliul local şi speră că şi în cel judeţean.

Potor a participat la evenimentul „Tropote în ţara vinului”, organizat de PDL, pentru albaiulieni, duminica trecută.

„În calitate de albaiulian şi parlamentar ales de albaiulieni, mi-am permis să mă duc, fără să deranjez oficialităţi, fără să fac nimic care ar putea deranja pe organizatori.

Am fost invitat împreună cu Gabi Pleşa (consilier local PNL) şi Dan Simedru (membru PNL), în cortul portocaliu al oficialităţilor. Am refuzat de câteva ori, dar apoi am considerat că este o chestie de normalitate, pentru că şi în politică trebuie să existe comunicare şi normalitate în momente de sărbătoare. Nu eram în campanie electorală declarată, nu trebuia să ne omorâm pe scenă. Am acceptat acea invitaţie şi am intrat într-un cort gol. Omul care a organizat toată acea primire a fost Paul Voicu (viceprimar PDL) care s-a grăbit să ne taie slăninuţă, brânză telemea, pâine şi ne-a oferit un pahar de ceva, moment în care a apărut toată echipa primarului Hava”, a declarat Călin Potor.

Liberalul spune că a fost apostrofat de primarul  Mircea Hava pentru emisiunile de la un post de radio local în care s-a discutat foarte urât despre familia sa: „Mi-a reproşat de ce nu i-am luat apărarea familiei lui. Nu ţin minte să fi fost la vreo emisiune radio în care să se fi discutat de Mircea Hava şi familia lui. De aceea i-am spus că nu este cazul să apăr pe nimeni şi nu sunt avocatul nimănui.

Cam astea au fost discuţiile, dar nu am prea înţeles atunci de ce am fost invitat. Am plecat de acolo, am întâlnit oameni, după care am plecat de acasă”.

Calin Potor susţine că o persoană aflată în grupul prezent în cort, din partea PDL, s-a chinuit să-i facă poze în preajma pedeliştilor. La câteva zile a apărut într-un ziar local ştirea că Potor pleacă din PNL, lângă poza compromiţătoare, informaţie plasată stategic în presă de PDL, după cum susţine parlamentarul de Alba.

„ De aici a pornit totul: Pleacă Potor! Nu pleacă Potor, să stea liniştiţi. Dacă cineva le va sufla în ceafă este Potor. Şi dacă vor viaţă de familie frumoasă, vă spun, sunt în familia lor, în sensul că eu le sunt naşul. La voi fi naşul şi la primărie, le voi fi naşul şi în ceea ce priveşte Consiliul Local şi sper să am o contribuţie hotărâtoare şi la nivel de Consiliu Judeţean şi de câştigarea alegerilor din judeţul Alba”, a conchis liberalul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax