Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidații PSD și PNL la europarlamentare: discuții în interior. Cine va deschide lista comună și cine lipsește de pe ea

Publicat

Candidații PSD și PNL la europarlamentare pe lista comună urmează să fie anunțați oficial. Deocamdată, în interiorul partidelor s-au discutat mai multe variante. 

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, Ramona Chiriac, va deschide lista comună PSD-PNL la alegerile pentru Parlamentul European. 

Ramona Chiriac este o diplomată de carieră și a fost numită șef al reprezentanței Comisiei Europene la București în iunie 2021.

Ea a acționat, în această funcție, ca reprezentant oficial al Comisiei Europene în România.

Presa centrală citează surse din Coaliție pentru a formula o listă preliminară a candidaților din cele două partide.

Vezi și: Ce spun doi primari din Alba despre liste comune și alegeri comasate. Dușmanul de la ”locale”, prietenul de la ”europarlamentare”

Pe lângă Ramona Chiriac, agreeată de ambele partide, fiecare dintre formațiuni are o listă neoficială.

Pe lista PSD s-ar afla Victor Negrescu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Simona Bucura Oprescu, Maria Grapini, Vasile Dîncu, Dragoș Benea, Titus Corlățean, Dan Nica și Gheorghe Cârciu.

De cealaltă parte, lista PNL ar cuprinde nume precum Dan Motreanu, Adina Vălean, Alina Gorghiu, Sabina Iosub (jurnalistă Antena 3), Daniel Buda, Vasile Blaga.

Presa centrală nu amintește nimic de lideri ai PNL precum Mircea Hava sau Rareș Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 12.03.2024 at 12:05

    Deci bona familiei primeşte cadou un post în PE. Atunci de ce ne mai mirăm de Ciolacu.În Romania valorile impuse sunt nişte nulităţi. Bravo celor care vor alege aşa ceva.

  2. Geaba

    marți, 12.03.2024 at 18:55

    Pe cei care au mai fost europarlamentari dar nu au reușit să asigure intrarea României în Schengen îi va mai alge cineva ?

  3. Mircea

    marți, 12.03.2024 at 19:15

    Se aleg singuri nu ii alegem noi.Dupa alegeri vociferam ca uniunea europeana ne saboteaza ca suntem sclavii lor nu spunem nimic de analfabetii care ne reprezinta,de hotii car dorm la bruxelles care dorm in banci si nici macar nu stiu ce rol au acolo in afara de leafa grasa si alte benefici.ASA POPOR ASA CONDUCATORI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax