Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câștigătorul licitației pentru tricoul lui Gicu Grozav, Cosmin Timbuș, i l-a dăruit lui Sebastian Șușman


Publicat

Tricoul cu numărul 10 al echipei naționale de fotbal, dăruit de Gicu Grozav, ar fi trebuit să ajungă, miercuri, la Cosmin Timbuș, cel care a oferit 5.000 de lei la licitația organizată de alba24. Banii sunt destinați susținerii familiei lui Sebastian Șușman, copilul aflat la tratament într-un spital din Munchen. În schimb, pe lângă bani, și tricoul va ajunge la băiețelul din Alba Iulia. Cosmin Timbuș a venit la redacția Alba24, alături de Gicu Grozav, și i-a cerut jucătorului Naționalei să-i dedice tricoul lui Sebastian, întrucât nu intenționează să-l păstreze, ci vrea să i-l dăruiască acestuia.

Un gest frumos și simplu al celor doi, care merită aprecierile noastre și ale dumneavoastră. Le mulțumim pentru implicare și le urăm sărbători fericite.

Vă reamintim că Sebastian Șușman se află de câteva săptămâni într-un spital din Munchen, la terapie intensivă, unde medicii germani se luptă cu o bacterie pe care a luat-o din spitalul din Cluj-Napoca, unde era tratat de leucemie. După o perioadă foarte grea, starea sa a început să se amelioreze. Cheltuielile părinților săi sunt însă foarte mari, tratamentele de acolo fiind foarte scumpe. Îi dorim lui Sebastian sănătate și îi transmitem gândul bun al lui Gicu Grozav!

Cei care doresc să ajute în continuare familia Șușman, pot dona direct în contul deschis pe numele copilui.

CONT: SUSMAN SEBASTIAN
BANCA TRANSILVANIA
CONT LEI : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201
CONT EURO : RO83 BTRL EURC RT04 1973 1201

Redacția Alba24.ro

Vezi și: Tricoul lui Gicu Grozav de la Națională, LICITAT pentru Sebi, un copil din Alba aflat în tratament la MunchenDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

FOTO În plină pandemie, PSD Alba cheamă cetățenii la semnat petiții. Cum interacționează cu pensionarii un membru de partid

Publicat

În zilele în care, în județul Alba și în Alba Iulia, se înregistrează sute de cazuri de COVID-19, PSD Alba Iulia și-a instalat un cort în centrul municipiului și îndeamnă oamenii să semneze o petiție. 

Într-o serie de fotografii, postate pe Facebook de consilierul local Dana Nanu, apare un membru PSD Alba care îi ajută pe cetățeni să completeze un tabel.

De remarcat este faptul că bărbatul, în mare parte a pozelor, apare cu masca de protecție pusă mai mult de formă: sub nas sau sub bărbie.

Doar miercuri, 20 octombrie, în județul Alba au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, 450 de cazuri de COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Zi neagră în Alba: 450 de cazuri noi de COVID în 24 de ore. Incidența și numărul de cazuri active pe fiecare localitate

Mai mult de atât, mare parte dintre cei care semnează petiția sunt și cei mai vulnerabili în fața virusului: pensionarii.

Din câte se pare, petiția este semnnată și cu același pix.

Mai exact, reprezentații PSD Alba Iulia îi îndeamnă pe cetățeni să semneze o petiție  care ar urma să fie depusă către guvernanți, petiție prin care se cere plafonarea prețului la gaze și la energie electrică.

sursă foto: Facebook – Dana Nanu.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Anticorpi monoclonali la Spitalul din Alba Iulia: Un tânăr de 22 de ani, primul pacient din Alba care a primit tratamentul

Publicat

Terapia cu anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2 a fost administrată în premieră, marți, 19 octombrie 2021, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, au transmis reprezentații unității medicale, într-un comunicat remis presei. 

Primul pacient care a beneficiat de acest tratament are 22 de ani și întrunește criteriile prevăzute de către specialiștii comisiei de Boli Infecțioase a Ministerului Sănătății pentru a beneficia de aceste antivirale.

Medicația ajută pacienții infectați la debutul bolii să nu mai dezvolte forme severe.

Bărbatul a fost transferat, marți, de la Spitalul Orășenesc Câmpeni, la secția de Boli Infecțioase a SJU Alba Iulia. Echipa medicală care se ocupă de cazul său a decis, potrivit anamnezei și investigațiilor, că este oportună administrarea de anticorpi monoclonali.

Pacientul a necesitat și efectuat, în trecut, transplant medular (transplant de măduvă osoasă), are o formă ușoară spre medie de COVID-19, dar cu mare potențial de agravare în lipsa acestui tratament.

Acesta se află în primele zile de la contactarea infecției cu SARS-CoV-2.

La acest caz, SJU Alba Iulia a colaborat foarte bine cu toate instituțiile medicale implicate. Terapia a fost administrată la scurt timp de la primirea fiolelor de anticorpi monoclonali.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban: Solicit demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL. Atac la Iohannis: Este vinovat de declanșarea crizei politice

Publicat

Ludovic Orba i-a cerut miercuri lui Florin Cîțu demisia din fruntea de președinte al PNL și a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a somat ”să înceteze bătaia de jos la adresa românilor”. 

Orban a adăugat că împreună cu Orban, ar trebui să plece și liberalii care l-au susținut.

„Am spus din capul locului că vinovatul de declanșarea unei crize politice e Klaus Iohannis.

Ambiția bolnavă de a controla numirile procurorilor și de a impune la șefia PNL un om care nu mai are nici o șansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică.

Solicit public demisia din funcția de premier a lui Florin Cîțu. A demonstrat că nu are nici o urmă de respponsabiluate și a execuat ordinele politice. E o frână în calea negocierilor pentru o majoritate”, a declarat Ludovic Orban.

„Președintele să își aducă aminte că e președintele României. Să renunțe la ambiția bolnavă.

Îl somez să nu își mai bată joc de români și să înceapă consultările în seara asta sau chiar mâine. Vreau să afirm răspicat că nu mai vreau să fiu complice la nici un proiect care face rău Românei, care pleacă de la Florin Cîțu sau Klaus Iohannis”, a spus Orban.

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Angajări la Poliția Română. Vaccin, test COVID și alte reguli stricte pentru candidații la concursuri

Publicat

Candidații la concursurile organizate de Poliția Română sunt obligaţi să respecte anumite măsuri sanitare, anunță reprezentanții insitituției, într-un comunicat de presă.

Astfel, la toate concursurile organizate de Poliția Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv:

-candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

-candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

-candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs.

Citește și: Angajări la IPJ Alba: 8 posturi la serviciile Rutier, Criminalistic, Logistic și la polițiile Teiuș și Aiud. Condiții

La accesul candidaţilor în incinta locaţiei în care are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, descrise mai sus, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfășurării probei.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate