Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul 50 pentru județul Alba: Un bărbat, pasager într-un avion, care prezenta simptome. A fost testat și internat la Cluj

Publicat

coronavirus

Un bărbat din Alba, întors în țară cu avionul și care a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta este cazul cu numărul 50, pentru județul Alba.

Bărbatul prezenta simptome și a fost internat la un spital din Cluj Napoca, unde a și fost testat și confirmat pozitiv.

UPDATE: Bărbatul a venit cu o cursă Londra – Cluj, în urmă cu câteva zile, dar confirmarea pentru coronavirus a venit abia astăzi de la București, la solicitarea DSP Alba.

În județul Alba, până luni la ora 13.00, erau confirmate 49 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus (16 cazuri noi), potrivit DSP Alba.

”De la raportarea de ieri (duminică) au fost identificate încă 16 cazuri, 8 persoane din mai multe localități din județ, care s-au prezentat cu simptome la spital sau contacti direcți cu simptome identificați prin anchete epidemiologice, toți izolați după confirmare și 8 persoane pozitive dintre cele 48 de probe recoltate ca urmare a anchetei epidemiologice de la Centrul de Dializă Alba.

Citește și Noi cazuri de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Personal medical și pacienți, INFECTAȚI cu noul virus

Este vorba despre 1 medic, 2 asistente și 5 pacienți, toți contacti ai celor 2 cazuri depistate anterior. Toți cei depistați pozitiv împreună cu contactii direcți au fost izolați conform procedurilor”, a transmis DSP Alba, la ora 13.00.

Citește și OFICIAL: Câte persoane sunt în carantină sau izolare și ce amenzi au dat polițiștii

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax