Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce AVERE are preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor. 8 apartamente de peste 1,2 milioane de euro

Publicat

pomohaci Ies la iveală noi amănunte incredibile despre celebrul preot Cristian Pomohaci, acuzat că ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu un minor. Supranumit „preotul săracilor”, Pomohaci ar avea, potrivit Ziar de Cluj, opt apartamente situate în unele dintre cele mai bune zone din Cluj Napoca, a căror valoare cumulată ar depăși 1,2 milione de euro.

Averea imobiliară pe care o are Pomohaci la Cluj-Napoca este prezentată de Ziar de Cluj, care a realizat o achetă amplă pe acest subiect. Fiecare dintre apartamentele pe care le are preotul în proprietate fiind localizate exact, iar numele acestuia care figurează de la aviziere nu lasă loc de interpretări.

Potrivit jurnaliștilor, preotul Cristian Pomohaci are în proprietate opt apartamente, cumpărate direct sau prin interpuşi, în imobile de lux. Preotul ar deține chiar și câte 3 apartamente într-un singur imobil. În total, valoarea acestor propietăţi impobiliare este de peste 1,2 milioane de euro.

Reamintim faptul că preotul Cristian Pomohaci se află de la sfârșitul săptămânii trecute, într-un scandal, după ce a apărut o înregistare audio în care îi face avansuri sexuale unui tânăr de doar 17 ani. Pomohaci este, însă, mai degrabă cunoscut ca fiind cântăreț de muzică populară, deși de multe ori el a urcat pe scena îmbrăcat chiar în haina preoțească.

Citește și AUDIO: O înregistrare cu preotul cântăreț Cristian Pomohaci, tulbură liniștea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Acesta ar fi ispitit un tânăr să aibă relații homosexuale cu el

Luni, zeci de credincioşi au venit la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, pentru a-l sprijini pe preotul Cristian Pomohaci. Acesta a fost convocat de superiorii din biserică, după apariția înregistrării audio. În jurul orei 12.00, preotul Pomohaci a ajuns la sediul Arhiepiscopiei, prin intrarea din spatele complexului eparhial. Acesta i-a salutat pe susţinători, care l-au aplaudat cu putere, unii izbucnind în lacrimi.

La ora 14.30, preotul Cristian Pomohaci a plecat în grabă. Acesta a evitat contactul cu presa și s-a ascuns în sala în care a fost audiat unde a stat mai bine de o oră pentru a evita întrebările jurnaliștilor. Preotul a fost scos din Arhiepiscopie pe o ușă lăturalnică de un alt preot.

Vezi și FOTO-VIDEO: Zeci de credincioşi, la Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, pentru a-l sprijini pe preotul Cristian Pomohaci, acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui minor

Susținătorii preotului Cristian Pomohaci, chemat la ordin de șefii Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia pentru că ar fi încercat să ispitească sexual un tânăr de 17 ani, și-au motivat prezența la Alba Iulia prin aceea că șefii Bisericii s-au antepronunțat în legătură cu situația acestuia. Este vorba despre o declarație a ÎPS Irineu, care a spus că  ce a făcut preotul ”este un mare păcat, foarte mare păcat”, recunoscând că a auzit înregistrarea.

Vezi și VIDEO: Cum își motivează susținătorii preotului Pomohaci prezența la Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia: șefii Bisericii s-au antepronunțat!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vasi

    miercuri, 28.06.2017 at 18:27

    Daca era copilul vostru ce ati face ?

  2. cucu

    joi, 29.06.2017 at 14:15

    legat de masina si tras o tura de oras

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax