Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care a amenințat cu moartea un primar. S-a înarmat cu o cratiță, o tigaie și o drujbă

Publicat

Un bărbat care l-a amenințat pe primarul din Ponor, liberalul Petruț Bujor, a fost condamnat recent pentru ultraj, de către magistrații Judecătoriei Aiud. 

Faptele pentru care  B.V.Nicolae, s-au petrecut în data de 12 decembrie 2021, iar o condamnare în primă instanță a venit în data de 24 martie 2023. 

Primarul a fost amenințat cu moartea de către bărbatul în cauză, care a luat în mână, pe rând, o cratiță, o tigaie, o mătură și pe urmă o drujbă.

Totul a început când primarul a mers la  școala din Geogel pentru a-l evacua din incinta unității de învățământ în care bărbatul locuia ilegal.

Motivele și cun s-a petrecut întâmplarea sunt descrise în motivarea instanței, motivare disponibilă pe portalul rejust.ro.

”Inculpatul din decembrie 2020 a ocupat și locuit ilegal în incinta Școlii cu clasele I- IV din Geogel.

În vara anului 2021 inculpatul a fost evacuat din incinta școlii și a fost schimbată yala de la ușa de intrare, însă acesta a spart un geam a pătruns din nou în interiorul școlii și a continuat să locuiască acolo.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a amenințat că omoară un primar din Alba cu o drujbă, o mătură, o tigaie și cu o cratiță. De la ce a pornit totul

La data de 03.12.2021, în jurul orei 11.00, primarul comunei Ponor persoana vătămată, împreună cu alte persoane din cadrul primăriei au mers, de a lua soba ( bunuri ce nu aparțineau inculpatului ) și a scoate obiectele inculpatului din incinta clădirii.

După aproximativ 10 minute de când au ajuns , a venit inculpatul care i-a adresat injurii persoanei vătămate, precum și amenințări cu moartea și cu acte de violență, folosind diferite expresii între care „ dacă duci ceva de aici te omor , „ te omor „ îți fac facerea „ de mine nu scapi”, luând diverse obiecte în mână (mătură, o cratiță, tigaie) amenințând că-l lovește cu ele, la un moment dat ieșind pe hol de unde a luat o drujbă pe care o agita adresându-i amenințări primarului că-i taie gâtul, fiind scos afară din incinta școlii de martorii ce o însoțeau pe persoana vătămată și totodată fiind anunțată poliția.

Deși la un moment dat s-a calmat, ulterior, când au ajuns polițiștii la fața locului , inculpatul a fugit de la școală la un grajd din apropiere, și din nou a amenințat-o cu moartea pe persoana vătămată, de mai multe ori, luând la un moment dat o furcă în mână, spunându-i că bagă furca în persoana vătămată, afirmând că-i este indiferent că va merge la pușcărie”, se arată în motivarea instanței, document disponibil pe rejust.ro.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 1200 de lei.

Decizia nu a fost definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax