Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

City-Manager la Alba Iulia: Vezi cine este singurul candidat pentru noul post din administrația locală și condițiile concursului

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

După cum anunțase la începutul lunii iulie, Primăria municipiului Alba Iulia va angaja un administrator public al orașului, funcție echivalentă cu cea de viceprimar. Deși concursul a fost inițial anunțat pentru sfârșitul lunii august, acesta va avea loc, în două etape, pe 11 octombrie 2012 (proba scrisă) și pe 16 octombrie 2012 (interviul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Alba Iulia). Înființarea noului post a fost aprobată de consilierii locali în ședința din 9 iulie, iar pentru ocuparea funcției au fost vehiculate mai multe nume. Singurul care și-a depus candidatura pentru funcția de administrator public al orașului Alba Iulia este Nicolaie Moldovan.

Pentru a putea participa la concursul pentru funcția de city manager, un candidat trebuie să îndeplinească cel puțin următoarele condiții: să aibă cetățenie română sau a altor stare membre UE, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de lege, să aibă capacitate de exercițiu, să aibă o bună stare de sănătate atestată prin adeverință medicală, să aibă studiile corespunzătoare, să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracțiuni împotriva umanității sau a statului.

De asemenea, candidatul trebuie să îndeplinească unele condiții specifice de participare: studii de specialitate (Studii Europene absolvite cu diplomă de licență), perfecționări sau specializări prin studii post-universitare, vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim 5 ani, exercițiu în domeniu minim 5 ani, cunoștințe de operare calculator, cunoașterea cel puțin a unei limbi străine de circulație internațională, la nivel mediu.

Cele două probe ale concursului, din 11 și 16 octombrie, se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A.

Citiți AICI mai multe despre atribuțiile administratorului public.

Puteți vedea aici CV-ul lui Nicolaie Moldovan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. derp t.roll

    vineri, 07.09.2012 at 22:27

    vrem mai multe informatii: cine ii sunt parintii, bunicii, neamurile de grad 1 si unde au fiecare bagate cartile de munca!

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 07.09.2012 at 23:31

      @derp t.roll, vezi că am adăugat și cv-ul lui Nicolaie Moldovan.

  2. toma

    sâmbătă, 08.09.2012 at 09:40

    Daca tot e pe bani publici, propun infintarea unui post de vraci, care sa aduca ploile in Alba Iulia, ca si asa platim apa de ploaie, fara sa fi plouat de citeva luni si care sa aiba neaparat studii superioare in Africa neagra pt. o reusita deplina.
    Pai, spuneti-ne, stimatilor si apartenenta politica a candidatului, unic….?

  3. soso

    sâmbătă, 08.09.2012 at 09:47

    Domnul Moldovan are cv-ul foarte „incurcat”,personal n-am inteles multe din „lista” de date sau poate asa se fac cv-urile „europene” in ziua de astazi?! Cred ca un cv mult mai simplu,nu atat de „pompos”,pe intelesul tuturor ar fii mult mai bine venit si de unde sa reiese perioada,locul si specialitatea facultatii facute,cu subiect si predicat perioada,functii indeplinite si locurile de munca,iar specializari,cursuri,perfectionari,doctorate etc sa le trecem spre final,ca s-au facut mai mult „pe hartie”,domnul Moldovan(pe care nu-l cunosc)sa nu se supere,nu am nimic in contra candidaturii sale,era numai o parere personala.Multumesc!

  4. eu

    sâmbătă, 08.09.2012 at 22:47

    numirea lui Moldovan face parte din planul PDL de consolidare a puterii acestui partid in judet. Dupa numirea lui Sorin Bumb ca „administrator al judetului” , functie aproape de cea a unui vicepresedinte de consiliu judetean daca nu cu puteri mai mari, si care facut ca Florin Roman sa fie si mai izolat in conducerea judetului, acum la municpiu Hava va avea doi viceprimari…unul ales si unul numit (chiar daca functia se va numi „citymanager ” si nu viceprimar.
    Teoratica opozitie din Alba (PNL + PSD) doarme in bocancii lui Atanasiu, blatistul sef

    NOTA: infiintarea functiei de administrator al judetului (pentru Sorin Bumb) si cea de city manager (pentru Nicusor Moldovan) nu erau obligatorii. Legea iti da dreptul sa le infiintezi dar nu te obliga sa faci asta.

  5. Ion

    marți, 11.09.2012 at 11:41

    Il cunosc pe dl Moldovan si este un om deosebit. A facut multe proiecte pentru Alba Iulia, printre care si cel cu cetatea. Orasul merita un astfel de manager si sunt sigur ca va face in continuare multe lucruri bune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax