Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CL Ocna Mureş a aprobat modernizarea pieţei agroalimentare din oraş. Va fi înlocuită reţeaua de canalizare şi va fi asfaltată zona

Publicat

Consilierii locali din Ocna Mureş au aprobat în şedinţa de joi documentaţia şi achiziţia publică pentru modernizarea pieţei agroalimentare din oraş. Licitaţia se organizează prin procedura cerere de ofertă, pe criteriul „preţul cel mai scăzut”.

Proiectantul lucrărilor este firma „Muro Instal” SRL, iar motivul pentru care se propune modernizarea pieţei este ineficienţa reţelei de canalizare actuale şi necesitatea asfaltării perimetrului.

„Actuala reţea de canalizare din perimetrul pieţei agroalimentare nu mai face faţă debitului de ape uzate şi pluviale. Este necesară înlocuirea reţelei de canalizare existente cu una nouă şi asfaltarea platoului pieţei şi a aleilor aferente, pentru că sunt degradate”, se arată în raportul proiectului.

Astfel, pentru modernizarea pieţei agroalimentare se demarează procedura de cerere de oferte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax