Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ s-a abţinut de la votul moţiunii

Publicat

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost respinsă, miercuri, în Parlament, cu 219 voturi „pentru” şi o abţinere. Mai era nevoie de 17 voturi pentru răsturnarea Guvernului.

Clement Negruţ, deputat PD-L de Alba, s-a abţinut de la vot. Acesta şi-a motivat decizia prin “lipsa de încredere în colegii de coaliţie”. Potrivit deputatului de Alba, moţiunea de cenzură a PSD este pur politică, iar continutul ei nu l-a convins că, prin schimbarea Guvernului Boc, se vor rezolva problemele economice ale României.

Despre mitingul organizat astăzi de sindicate în Capitală, Clement Negrut a precizat că oamenii aveau tot dreptul să se afle în stradă, totusi, acesta a criticat dur intenţiile liderilor de sindicat, despre care a spus că servesc intereselor politice, făcând referire la faptul că liderii PSD au fost părtaşi la miting. Acest lucru a făcut să pară mai mult a miting politic şi mai puţin a mişcare sindicală, după cum a arătat Negruţ.

Parlamentarul PD-L a ţinut totuşi să le transmită un mesaj locuitorilor din Alba: „Cetăţenii să aibă încredere în mine şi în ceilalţi colegi. Vom monitoriza îndeaproape acţiunile Guvernului şi vom acţiona, în cazul în care acesta nu va aplica măsuri care să ajute populaţia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax