Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD PORTOCALIU de vânt puternic în Alba și aproape toată țara. Rafalele vor ajunge și la 120 de kilometri la oră, în zonele înalte

Publicat

vant puternic

Cod portocaliu în de vânt puternic în Alba și o mare parte a țării, de marți dimineață. Codul galben emis luni pentru noaptea de luni spre marți, valabil în partea de Vest a țării s-a transformat într-unul portocaliu, marți dimineață. 

Vântul se va intensifica de la primele ore ale zilei de marți și va ține până seara la ora 18:00. În zonele înalte, rafalele vor ajunge și la 120 de kilometri la oră.

  • Interval de valabilitate: 2 aprilie, ora 08 – 2 aprilie, ora 18
  • Fenomene și zone vizate: intensificări susținute ale vântului

COD PORTOCALIU de vânt puternic în Alba și mare parte a țării

Meteorologii spun că vântul va avea intensificări susținute în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales după-amiaza și în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea.

Vor fi viteze în general de 80-85 de kilometri la oră, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 de kilometri la oră.

După o perioadă de aer tropical deasupra României, care a adus câteva zile de-a dreptul caniculare, urmează furtuni, anunță reprezentanții ANM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax