Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Dragnea vinde vise primarilor pe care i-a jefuit

Publicat

roman

Disperat că procentele PSD se evapora pe zi ce trece, Liviu Dragnea lansează o noua minciună electorală, de aceasta dată, în direcția primarilor. Pe care Dragnea, ca fost președinte de Consiliu judetean, i-a jefuit ca nimeni altcineva în țara asta.

Nici un om nu și-a bătut joc de primari așa cum a făcut Liviu Dragnea. Deși plânge acum pe umărul primarilor, Dragnea promițând 10 miliarde de euro prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, nu spune că sunt bani pe care PSDragnea i-a furat pur și simplu din bugetele locale prin așa-zisa “revoluție fiscală”.

Guvernarea Dragnea rămâne cea mai nocivă pentru administrațiile locale, jefuite și umilite de un om plecat cândva din rândul aleșilor locali. Trecerea cheltuielilor sociale, măsura criticată chiar de primari PSD, a dus la stoparea investițiilor locale și la blocarea mai multor sute de primarii. Ce uita să spună Dragnea, este că banii din Fondul de Dezvoltare sunt alocați strict politic, că sunt bani dați împrumut și care trebuie returnați.

Retorica mincinoasă uită și de faptul că sunt finanțate doar lucrări începute și care sunt blocate din cauza jafului din bugetele locale, marca Liviu Dragnea. Va înșelați domnule Dragnea dacă credeți că a doua oară îi mai pacăliți pe primari. Ca fost om de administrație ar fi trebuit să știți că minciuna are picioare scurte. Nici chiar la Teleorman nu cred că va mai merge cu vise. Dar va înțeleg, pentru PSDragnea coșmarul vine în 26 mai, când romanii vor plăti factura unui regim mincinos și dictatorial!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax