Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat PSD: Președintele PES activists Alba, Corneliu Mureșan, ales vicepreședinte pe Regiunea Centru

Publicat

corneiu muresan

Președintele PES activists Alba, Corneliu Mureșan, a fost ales vicepreședinte regional pe Regiunea Centru de către Biroul Permanent Național al PES activists România, la ultima reuniune a acestei organizații, care a avut loc în perioada 11-13 ianuarie 2019, la Predeal.

Organizația PES activists România s-a reunit, la Predeal, în cadrul Adunării Generale în vederea pregătirii alegerilor pentru Parlamentul European.

Județul Alba a fost reprezentat la Adunarea Generală a PES activists România de către președintele organizației județene, Corneliu Mureșan, care a fost ales, la această reuniune, în funcția de vicepreședinte regional pe Regiunea Centru.

„Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European reprezintă o miză uriașă care riscă să decidă viitorul Uniunii Europene și în consecință să definească parcursul european al României. PES activists România a început deja campania de informare privind importanța alegerilor europene pentru țara noastră”, a spus coordonatorul județean, Corneliu Mureșan.

În vederea pregătirii acestui moment important PES activists România solicită stabilirea unor criterii profesionale transparente în desemnarea candidaților menționând cunoașterea fluentă a două limbi străine, experiență politică în funcții cu responsabilitate, expertiză în domeniul afacerilor europene sau relații apropiate cu familia politică europeană.

 

În numele celor peste 10.000 de membri ai organizației social democraților europeni, coordonatorii naționali au subliniat, de asemenea, rolul activ jucat de activiștii PES din 2007 până în prezent în promovarea temelor europene și a social democrației. Doar anul trecut PES activists România a reușit organizarea a peste 20 de evenimente, campanii și acțiuni printre care celebrarea a 125 de ani de social democrație sau #zâmbetuldesărbători.

PES activists România a aprobat cu unanimitate de voturi susținerea unui reprezentant pe locuri eligibile la viitorul scrutin.

Reprezentanții din teritoriu ai organizației au salutat contribuția importantă adusă de fostul ministru Victor Negrescu în pregătirea Președinției României la Consiliul UE dar și prin activitatea sa din Parlamentul European în promovarea valorilor europene și a parcursului european al României.

PES activists România este o structură asociativă a membrilor și simpatizanților social democrați din România interesați de politica europeană creată în 2006.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax