Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condiții pentru minivacanța de 1 Decembrie. Arafat: Doar cei vaccinați sau trecuți prin boală se vor putea caza

Publicat

În următoarele 30 de zile, doar persoanele vaccinate sau cele care au avut COVID-19 se mai pot caza la hotelurile din România, conform hotărârii aprobate vineri de CNSU. Secretarul de stat Raed Arafat le recomandă românilor să stea acasă.

Întrebat dacă românii își pot planifica o vacanță în zilele libere de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, Arafat a răspuns: „Dacă îi primesc alte țări. Părerea mea este că cel mai bine acum e să stăm unde am fost”.

Vezi și CARANTINA de noapte în toată țara. Model declarație pentru deplasare după ora 22.00 valabile din 25 octombrie 2021

„Și la unitățile de cazare vor trebui să fie prezentate certificatele verzi, inclusiv la hoteluri. Nu ai certificat de vaccinat sau trecut prin boală, nu ai cum să te cazezi la hotel. Acest lucru cred că este aplicat în foarte multe țări din Europa. Nu suntem singurii care aplicăm aceste reguli la acest moment”, a spus Arafat.

„Se propune ca accesul la toate activitățile și evenimentele organizate în perioada de 30 de zile pentru care se propun măsurile din prezenta hotărâre, precum și accesul în cadrul centrelor comerciale, unităților de cazare, restaurantelor, cafenelelor sau altor unități de alimentație publică în care se pot consuma produse alimentare sau băuturi alcoolice sau nealcoolice comercializate, să fie permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. miha

    vineri, 22.10.2021 at 22:06

    Oameni nenorociti , cum sa faci asa ceva. Medicii spun ca exista zeci de tipuri de virusi care sunt in fiecare moment in Romania si care dau acele viroze de sezon mai ales acum toamna. Oamenii nici nu au Covid au o viroza cu tipurile de virusi cunoscuti si care se invata la medicina… Asa ceva au oamenii. Apoi testele dau rezultate pozitive in mod fals. Testele arata ca ai ceva, dar nu spun ce tip de virus. Binenteles ca oamenii au unul din acele tipuri dar ,,ei,, nelegiuitii de la DSP considera Covid si asa… se pun bazele unei noi forme de dictatura. Se distrug firme afaceri ale catorva romani ca cele ale strainilor sunt lasate…
    Voi ca ziar nu trebuie sa incurajati asa ceva Daca cade turismul in unele zone se distrug multe si mai ales oameni, pentru ce? Pentru o utopie, pt un virus care nu are poza, nu a fost aratat, pentru ceva care nu exista , dar exista in schimb alti virusi cunoscuti si care actioneaza asupra oamenilor. Dictatura asta o sa va afecteze si pe voi… Jurnalistii nu ar trebui sa sustina dictatura unor nelegiuiti.

  2. MariaM

    luni, 25.10.2021 at 14:47

    Romania este singura tara in care s-a scos din certificatul digital/verde testul, de altfel singurul care putea sa asigure lipsa transmiterii virusului.
    Incalcati Regulamentul UE 2021/953 al Parlamentului european care include in certificat, nediscriminatoriu, cele 3 puncte: testarea, vindecarea sau vaccinarea, domnule Arafat!
    „Succesuri” in instaurarea dictaturii, domnule Arafat, sansele sunt maxime, romanii dorm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax