Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PSD Alba CHEMATĂ la RAPORT la Bucureşti, pentru REZULTATELE SLABE obținute de PONTA în județ

Publicat

psd alba ioan dirzu ovidiu jidveian bogdan medrea Conducerea PSD cheamă “la raport” organizaţiile judeţene, în săptămâna după alegerile din turul I. Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, anunță pentru zilele de miercuri și joi o serie de întâlniri în vederea efectuării analizei rezultatelor înregistrate în urma primului tur al alegerilor prezidențiale.

„Nu au fost discuții interactive. Le-am spus despre faptul că nu putem face o analiză serioasă a rezultatului de la alegeri în acest format, drept pentru care am invitat mâine și poimâine toate organizațiile aici, la partid. Mâine, începând cu ora 12.00, vor veni 9-10 județe, de la ora 15.00, altă grupă de județe. Joi, din nou, două grupe de județe.

Mâine vin primele zece locuri, după-amiază, următorii.

Joi, lotul III și lotul IV, pentru că nu putem avea discuții într-un format comun cu un județ care a obținut 60% lângă un județ care a obținut 30%, de exemplu”, a declarat Dragnea marți, la sediul PSD, după o videoconferință cu liderii social-democrați județeni.

După calculele în funcţie de rezultate, PSD Alba este chemat la Bucureşti în ultimul lot, pentru că a reuşit să strângă pentru candidatul Victor Ponta doar 27,4%, potrivit datelor de la BEJ. PSD nu a reușit să obțină voturi care să-l urce pe VICTOR PONTA pe primul loc nici măcar în localitățile unde a racolat primarii de la PNL sau PDL și nici în municipiul Sebeș unde primarul este de la PSD.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Alba, Klaus Iohannis a fost votat de 90.012 de persoane, ceea ce reprezintă 52,57% din voturi, iar Victor Ponta a fost votat de 46.968 de alegători – 27,43% din sufragii.

SONDAJ Alba24.ro: DOI candidați vor să-ți fie PREȘEDINTE. Pe care dintre ei îl preferi? VOTEAZĂ

  • Klaus-Werner Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL) (76%)
  • Victor Viorel Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC) (24%)
  • Total voturi: 2.756

Loading ... Loading ...

Citește și IOHANNIS, PREȘEDINTE în județul Alba. PONTA, “ZDROBIT” și în localitățile cu primari PSD. REZULTATE numărătoare paralelă

Citeşte şi TRASEISMUL nu a adus voturi în Alba: Victor Ponta NU A CÂȘTIGAT în nicio localitate unde PSD a RACOLAT PRIMARII

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nelu

    marți, 04.11.2014 at 22:12

    O sa vada pe 16 NOV ce dezastru va fi ca Iohanis va lua 75% iar ce ramane ia PSD!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax