Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD face CONGRES în 3 august, pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Publicat

psd

Congresul PSD în care va fi desemnat candidatul pe care îl va susţine partidul pentru alegerile prezidenţiale va fi organizat în 3 august, a declarat secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV.

Întrebat despre posibilitatea ca actualul preşedinte executiv al PSD, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să fie candidatul PSD pentru prezidenţiale, Mihai Fifor a răspuns că numele candidatului pe care îl vor susţine social-democraţii pentru prezidenţiale se va cunoaşte public în 3 august, când va avea loc congresul de desemnare.

Vezi și Cum poți să rămâi ”nevăzut” pe WhatsApp și în același timp să poți citi toate mesajele primite

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Brăila, că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale sunt mai multe nume din partid, printre care Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șeban Nicolae, Ecaterina Andronescu, dar și liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu şi un candidat independent.

Ei urmează să fie incluşi în sondaje, iar candidatul la alegerile prezidenţiale va fi votat de un congres PSD care va avea loc la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august, a adăugat Dăncilă.

Pe aceeași temă USR-PLUS anunță candidatul la președinție, în cel mult două săptămâni

„Pe toţi colegii care au venit şi au spus ‘vrem să candidăm pentru alegerile prezidenţiale’ i-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau o şansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Deci, nu am omis pe nimeni din aceste liste dintre cei care au venit şi au spus că vor să candideze. Pe lângă această listă, am făcut şi o listă cu liderii formaţiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a spus Dăncilă.

Ea a adăugat că există discuţii constante în coaliţie, axate pe agenda de guvernare, dar şi pe tema acţiunilor din perioada următoare.

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

„În sondajul de opinie este şi domnul Tăriceanu. Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună. Bineînţeles că, pe lângă rezultatul pe care îl vom vedea în aceste sondaje, e important ce-şi doresc şi organizaţiile judeţene – dacă îşi doresc o candidatură comună, dacă îşi doresc un candidat al PSD. Am spus că vreau să schimb modul de lucru în partid şi vreau să avem consultări pe orice subiect care este de interes. Vom avea un nou congres la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august unde vom vota candidatul nostru pentru prezidenţiale. Sperăm să fie şi candidatul câştigător”, a mai spus Viorica Dăncilă.

surse: Romania24.ro, Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.07.2019 at 16:31

    Ma bucur ca anuntati pe mana cui ve-ti pierde alegerile ! Va adunati degeaba. Nici acum si nici in viitor nu ve-ti avea presedinte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax