Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Construcția unei baze sportive cu teren multifuncțional și vestiare în Parcul Arini din Sebeș, scoasă din nou la licitație

Publicat

Construcția unei baze sportive cu teren multifuncțional și clădire de vestiare în Parcul Arini din municipiul Sebeș a fost scoasă din nou la licitație de Compania Națională de Investiții (CNI). Ofertele depuse în cadrul primei proceduri, lansată în luna mai 2020, au fost declarate ca inacceptabile și/sau neconforme. 

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat joi, 8 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o nouă licitație pentru proiectarea, executia lucrarilor și asistența tehnică din partea proiectantului pentru construcția unei baze sportive – tip 2 în municipiul Sebeș. Valoarea totală estimată este de 1.286.022,24 de lei, fără TVA. 

Reamintim faptul că prima licitație a fost lansată de CNI în data de 5 mai 2020, contractul fiind estimat la 1.286.022,24 de lei, fără TVA. În cadrul licitației au fost depuse două oferte, respectiv de la Atlas Sport și asocierea Electromara (leader) – Valyciprihos Prod. Procedura a fost anulată în data de 17 august, deoarece „au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme (…) nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”.

Terenul pe care se va construi baza sportivă este situat în Parcul Arini și are o suprafață de 5.108 mp.

Baza sportivă va cuprinde:

– Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis

– Clădire pentru vestiare (cu un regim de înălțime: parter și o suprafață construită de 153,69 mp)

– Alei pietonale

– Spații verzi

Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26 x 44 m și cele ale suprafeței utile de joc 20 x 40 m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 2 m. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federatiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis.

Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.

Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de cate 10 scaune pentru rezerve și antrenori. Va exista o instalație pentru iluminat nocturn.

Suprafata de joc va fi delimitată cu o împrejmuire din stâlpi metalici și plasă bordurată cu înălțimea de 1,50 m pe laturile lungi și cu un gard de protecție din stâlpi metalici și plasă textilă cu înălțimea de 6,00 m pe laturile scurte.

Accesul sportivilor se va face prin două porți metalice dinspre clădirea pentru vestiare.

Dotări și echipamente exterioare:

– Bănci pentru rezerve

– Fileu de tenis cu stâlpi mobili

– Fileu de volei cu stâlpi mobili

– Panouri de baschet mobile complet echipate

– Porți pentru handbal

– Protecție captușeală de burete la stâlpii nocturnei.

Clădirea pentru vestiare va fi parter și va avea dimensiunile 7,05 x 21,80 m, cu înălțimea la atic de 3,85 m. Suprafața construită a clădirii va fi de 153,69 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax