Connect with us
Publicitate

POLITICA

Deputatul PP-DD Cornel Comșa critică „alianța tăcută” din CJ Alba, dar apreciază ”alianța profitabilă” din Consiliul Local Alba Iulia

YouTube video

Publicat

În Alba, USL nu există, și din păcate nici Alba nu există ca județ pentru conducerea centrală a alianței aflate la putere. Aceasta este părerea președintelui PP-DD, Cornel Comșa care atrage atenția asupra relațiilor strânse care încep să se consolideze între PNL și PDL Alba. Deputatul consideră că, din păcate pentru oamenii care au votat la aceste alegeri schimbarea, în Alba opozția nu există și că singurii care în acest moment se pot opune „alianței tăcute” de la Consiliul Județean sunt consilierii PP-DD. Pe de altă parte și PP-DD se află în aceeași situație la Primăria Alba Iulia, unde consilierii partidului OTV au bătut palma cu PDL și au obținut un post de viceprimar.

În opinia lui Comșa, în Alba, PNL este ultimul pilon de susținere al Partidului Democrat Liberal și acest concubinaj nu aduce decât defavoruri atât cetățenilor care au votat cu încredere USL, cât celor care cred cu tărie în democrație.

„Acum trei luni am folosit o sintagmă, aceea că în Consiliul Judeţean Dumitrel s-a pupat pe gură cu Atanasiu.Am crezut că lucrurile se vor redresa şi că USL va funcţiona în sfârşit în judeţul Alba. Dar, din păcate, pentru noi, locuitorii din Alba, în judeţ, USL nu există, iar Alba, ca judeţ, nu există. În CJ Alba avem un menage a trois. S-a trecut la faza următoare după tandreţurile iniţiale. CJ s-a întors cu 8 ani în urmă, ca şi combinatorică. Avem atât PNL în concubinaj cu PDL, nefiresc. Este ultimul baston pe care se sprijină PDL la nivelul ţării, ca să nu pice şi vedem că Teodor Aranasiu, cu mare fineţe ajută ca PDL-ul să nu se prăbuşească la nivel naţional. În ultima perioadă, de când preşedintele Dîrzu a pierdut controlul PSD Alba, Florea Ioan a intrat din nou în relaţii bune cu Dumitrel. Singura opoziţie pe care o mai are Dumitrel în consiliu sunt cei trei oameni ai noştri: domnul Cenuşă, domnul Bivolar şi domnul Marincaş. Mă preocupă această situație pentru că, în opinia mea, alegerile din 4 în 4 ani trebuie să aducă o reîmprospătare a vieții politice și o viziune pe termen mediu și lung”, a declarat Comșa în conferință de presă.

Șeful PP-DD, a  completat că „Noi avem în momentul de față 2 președinți de partid. Unul este Mircea Hava-PDL și altul Teodor Atanasiu-PNL care sunt în vârful acestor partide de 20 de ani și este nefiresc. Nu poți să pretinzi că este democrație. Într-o construcție democratică, o filială județeană, de exemplu, trebuie să se reformeze în timp, trebuie să se redefinească și trebuie să progreseze. “

Cornel Comșa este de părere că, din păcate, în prezent, în Alba singurele supape ale democrației sunt presa și PP-DD.

Imediat după declarațiile deputatului PP-DD, vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman a reacționat : ”După o vacanță exotică și extrem de costisitoare, deputatul 6 din 49, al poporului care nu umbla cu A8 si sparge pitule grele la relaxare, revine cu demagogia si politicianismul, să se mai bage în seamă. In lipsa oricărei realizări concrete pentru judetul Alba- in care a fost ales, deputatul 6 din 49 a venit sa mai vadă ce face poporul in alianta cu PDL, ce fac subalternul pus in stânga primarului sa-i tina umbrela si ai lui colegi, cu excepția lui Dorin Pocol, si care, au pus umărul la impunerea unor biruri pentru albaiulieni. După ce tatăl lui a fost pus director cu sprijinul PDL, acum că nu a luat concursul, pe deputatul 6 din 49 l-au rascolit amintirile. De mult nu am mai ras atat de bine…Cică consilierii județeni ai poporului fac opoziție:)) unde, poate in propriul partid, supărati ca șeful si-a făcut numărul si apoi i-a abandonat. Ca in CJ nici intr-un caz, numărul interventilor fiind…zero! E bine sa mai si radem cu deputatul 6 din 49:))”

YouTube video

Singura opoziţie pe care o mai are Dumitrel în consiliu sunt cei trei oameni ai noştri: domnul Cenuşă, domnul Bivolar şi domnul Marincaş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate