Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

„Corupția ucide la Fabrica de Arme Cugir”: Declarațiile deputatului Florin Roman după incendiul de luni

avatar

Publicat

Publicitate
fabrica de arme

Deputatul PNL, Florin Roman, vine cu precizări legate de Fabrica de Arme Cugir după tragicul accident de luni în care o femeie și-a pierdut viața. Liberalul spune că a solicitat Ministerului Economiei încă de acum două luni un control și a atras atenția că muncitorii lucrează în condiții inumane. 

VEZI:  FOTO: EXPLOZIE de muniție și INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme din Cugir. O persoană DECEDATĂ

„Corupția ucide! Am solicitat Corpului de Control al ministrului Economiei, analfabetul funcțional, Danut Andrușcă, încă de acum doua luni, un control
amănunțit la Fabrica de Arme Cugir, unde directorii pesediști și liderul sindical și-au dat mâna pentru a căpușa fabrica. La care nu am primit răspuns ca deputat, ministrul Andrușcă încercând sa mușamalizeze hoția.

CITEȘTE și EXCLUSIV: Mărturii șocante după explozia de la Cugir. ”Mâna trăgătorului a luat foc. Muniția, scoasă din mână în mână”

Am atras atenția ca muncitorii sunt tratati la fel ca sclavii, ca muncesc in condiții inumane. Tragedia de azi, încheiata cu decesul tragic al unei femei, carbonizată, ar trebui sa se încheie măcar formal cu demisia directorilor, a liderului sindical și a ministrului. In loc sa ia măsuri, Corpul de control a chefuit cu cei pe care i-a acoperit, iar azi, scandalul nu a mai putut fi ascuns sub preș! In interpelarea adresata ministrului Andrușcă am atras foarte serios atenția ca numirea politica a directorilor Fabricii de Arme este o mare greșeală.

Aceștia sunt cei care din postura “privatului” au căpușat firma, au introdus un regim dictatorial și de amenintare la adresa tuturor celor care au avut curajul sa vorbească despre corupția de la Fabrica de Arme. Frauda financiară a fost dovedita de organele de control, dar in loc sa fie trimiși in fata instanței, directorii și liderul sindical au fost protejați politic de PSD pentru a șterge orice urma compromițătoare, inclusiv distrugere și stornarea de facturi” a transmis deputatul Florin Roman.

Remintim că un incendiu a izbucnit luni dimineața, la Fabrica de Arme din Cugir, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.
Potrivit unor surse, ar fi explodat muniția de încercare a produselor într-un poligon subteran. Din primele informații, se pare că există o victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani care inițial a fost dată dispărută. Numele femeii este Adela Bârzu.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Suspecții de evaziune fiscală dintr-un dosar scapă de acuzaţii, dacă unul dintre ei achită prejudiciul

avatar

Publicat

Comisia juridică din Camera Deputaților a votat marți un amendament la Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, potrivit căruia, dacă unul dintre inculpații acuzați pentru aceeași evaziune fiscală achită prejudiciul integral, plus 20%, toți cei acuzați scapă de urmărirea penală.„Dispozițiile art. 10 alin. (1) se aplică tuturor inculpaților care au săvârșit împreună una […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gafă a ministrului Culturii, rector al Universității din Alba Iulia: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”

avatar

Publicat

daniel breaz stacheta

Noul ministru al Culturii, rectorul Universității din Alba Iulia Daniel Breaz, le-a spus spus marți deputaţilor din Comisia de Cultură că în mandatul său se va axa pe preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie și că în urmă cu două săptămâni el a preluat „ștacheta” de la omologul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

12 sectoare de drumuri județene din Alba, ÎNCHISE circulației rutiere în perioada de iarnă 2018-2019

avatar

Publicat

drum zapada

În perioada de iarnă, ca urmare a traficului rutier redus, 12 sectoare de drumuri județene din Alba, cu o lungime totală de aproape 66 de kilometri, vor fi închise circulației.Asta înseamnă că în zonele stabilite nu vor intra utilaje de deszăpezire sau luate alte măsuri de întreţinere a drumurilor, iar şoferii vor trebui să aleagă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Taxe pe 2019, administrare drumuri, conducerea DGASPC. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni din Alba se reunesc joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, modificarea traseului și lungimii drumului județean DJ 705 E: DN 7 – Tărtăria – Săliştea – Săliştea Deal, exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate