Connect with us
Publicitate

CUGIR

„Corupția ucide la Fabrica de Arme Cugir”: Declarațiile deputatului Florin Roman după incendiul de luni

Publicat

fabrica de arme

Deputatul PNL, Florin Roman, vine cu precizări legate de Fabrica de Arme Cugir după tragicul accident de luni în care o femeie și-a pierdut viața. Liberalul spune că a solicitat Ministerului Economiei încă de acum două luni un control și a atras atenția că muncitorii lucrează în condiții inumane. 

VEZI:  FOTO: EXPLOZIE de muniție și INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme din Cugir. O persoană DECEDATĂ

„Corupția ucide! Am solicitat Corpului de Control al ministrului Economiei, analfabetul funcțional, Danut Andrușcă, încă de acum doua luni, un control
amănunțit la Fabrica de Arme Cugir, unde directorii pesediști și liderul sindical și-au dat mâna pentru a căpușa fabrica. La care nu am primit răspuns ca deputat, ministrul Andrușcă încercând sa mușamalizeze hoția.

CITEȘTE și EXCLUSIV: Mărturii șocante după explozia de la Cugir. ”Mâna trăgătorului a luat foc. Muniția, scoasă din mână în mână”

Am atras atenția ca muncitorii sunt tratati la fel ca sclavii, ca muncesc in condiții inumane. Tragedia de azi, încheiata cu decesul tragic al unei femei, carbonizată, ar trebui sa se încheie măcar formal cu demisia directorilor, a liderului sindical și a ministrului. In loc sa ia măsuri, Corpul de control a chefuit cu cei pe care i-a acoperit, iar azi, scandalul nu a mai putut fi ascuns sub preș! In interpelarea adresata ministrului Andrușcă am atras foarte serios atenția ca numirea politica a directorilor Fabricii de Arme este o mare greșeală.

Aceștia sunt cei care din postura “privatului” au căpușat firma, au introdus un regim dictatorial și de amenintare la adresa tuturor celor care au avut curajul sa vorbească despre corupția de la Fabrica de Arme. Frauda financiară a fost dovedita de organele de control, dar in loc sa fie trimiși in fata instanței, directorii și liderul sindical au fost protejați politic de PSD pentru a șterge orice urma compromițătoare, inclusiv distrugere și stornarea de facturi” a transmis deputatul Florin Roman.

Remintim că un incendiu a izbucnit luni dimineața, la Fabrica de Arme din Cugir, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.
Potrivit unor surse, ar fi explodat muniția de încercare a produselor într-un poligon subteran. Din primele informații, se pare că există o victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani care inițial a fost dată dispărută. Numele femeii este Adela Bârzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax