Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crima de la Sălciua. Bărbatul care a omorât în bataie un bătrân rămâne în arest preventiv. Decizie la Tribunalul Alba

Publicat

arestat catuse

Bega Ioan Alin, suspectul principal în cazul crimei de la Sălciua rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Bărbatul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor.

În noaptea de 8 spre 9 octombrie îmbibat bine de alcool și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu un vecin și s-a dus la  locuința acestuia.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ la Sălciua. Bărbat găsit mort în casă, de către fratele său. Un suspect a fost reținut

Fără să stea pe gânduri acesta a intrat în locuința victimei, un bărbat de 62 de ani și a început să îl lovească cu capul și pumnii în zona feței și a toraceului.

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio șansă în fața valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconștientă la pământ, iar agresorul a ieșit din locuința acestuia.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia mierucri, 10 octombrie,  la o zi distanță după atac.

CITEȘTE ȘI: Suspectul în cazul crimei de la Sălciua, ARESTAT preventiv. Decizie a Tribunalului Alba

”admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: Prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatului BEGA IOAN-ALIN, (…) fără antecedente penale, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.11.2018 până la data de 10.12.2018, inclusiv. (..)Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02 noiembrie 2018.” se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax