Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalistul Tudorel Butoi, despre crima de la Alba Iulia: În momentul în care se bătea la ușă, avusese loc nenorocita faptă

Publicat

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a analizat crima îngrozitoare de la Alba Iulia. Reamintim că un tată şi-a omorât copilul de un an, apoi şi-a pus capăt zilelor.

”Copilul, poate, serveşte aici ca gaj, ca marfă, ca şantaj pentru că, la un moment dat, acest partener, nu mai răspunde nici la telefon, nici insistenţelor cu care se caută să se pătrundă acolo.

Citește și Cine este Bogdan R., tatăl care și-a ucis copilul și apoi și-a luat viața. Fire retrasă și recalcitrantă

Eu cred că în momentul în care se dădeau telefoanele şi se bătea în uşă deja avusese loc nenorocita faptă. Adică spânzurarea copilului de un an, crimă şi suicidul maturului, tot prin spânzurare.

Sunt disfuncţionali. Aceşti oameni sunt disfuncţionali, mintea lor nu lucrează. În mentalitatea lor ne putem imagina a fi nişte mecanisme de ceas stricate.

FOTO: Tragedie fără margini la Alba Iulia. Un bărbat și un copil de un an, găsiți spânzurați într-un apartament din Ampoi

Să nu poţi tu să comunici, să nu poţi tu să argumentezi, să nu poţi tu să înţelegi, să aplanezi. Asta numai în măsura în care aceste familii, cupluri, sunt disfuncţionale.

Altminteri, ea are 25 de ani, iar criminalul sinucigaş are 27 de ani.

FOTO: ”Încă pot alege”. Mesajul de adio postat pe Instagram de bărbatul care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis

Ei sunt într-un mare impas existenţial. Se vor decripta toate mesajele telefonice, se va vedea despre ce este vorba, dar încă suntem la început, trebuie interpretat şi câmpul faptei, urmele. Oricum, este tragic”, a declarat profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena3.

Bogdan R. este tânărul de 27 de ani care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a spânzurat. Acesta locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia.

Citește și De ce au intrat polițiștii după 3 ore de la apelul la 112, în apartamentul unde erau autorul crimei de la Alba Iulia și fiul său

Bărbatul i-a trimis noaptea trecută mamei copilului, fosta sa parteneră, o serie de mesaje, care au alertat-o. Copilul era la el, în weekend.

Cei doi au fost împreună de doi ani, iar din octombrie femeia ar fi plecat de la el.

Mai multe informații despre cine era autorul crimei de la Alba Iulia, citiți AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax