Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalul din blocul M3, Mihai Pandelea, contestă la Curtea de Apel Alba sentința pentru încercarea de evadare

Publicat

mihai pandelea

Autorul crimei din blocul M3 din Alba Iulia, Mihai Pandelea, a contestat la Curtea de Apel Alba Iulia pedeapsa de 6 luni de închisoare cu executare pentru tentativa eșuată de evadare.

Magistrații Judecătoriei Aiud au contopit la sfârștitul lunii decembrie a anului 2018, pedeapsa pentru evadare și pedepsele mai vechi, iar în urma contopirii a rezultat o  pedeapsă de 27 de ani 2 luni și 24 de zile.

Reamintim că în anul 2016 în ziua de Crăciun, Mihai Pandelea bărbatul care a ucis cu sânge rece o prostituată într-un apartament din blocul M3, a încercat să evadeze din Penitenciarul Aiud.

CITEȘTE ȘI: ”Prison Break” la Penitenciarul din Aiud. Cum a încercat Pandelea să evadeze cu o schiță a închisorii și un cuțit

”Arsenalul” folosit de bărbat în încercarea eșuată de evadare a constant într-un cuțit de 22 de centimetri, o țeavă de 45 de centimetri și o schiță artizanală a Penitenciarului Aiud.

Cu ocazia servirii mesei, Pandelea a părăsit secția de deținere în care era cazat și a escaladat un gard din incinta penitenciarului. Mihai a fost văzut de angajații închisorii, somat și imediat imobilizat.

CITEȘTE ȘI: Criminalul din blocul M3, Mihai Pandelea din Alba Iulia, condamnat pentru tentativă de evadare din penitenciarul Aiud

Pentru tentativa de evadare, magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pe Pandelea, în data de 18 decembrie, la încă 6 luni de închisoare cu executare. Sentința nu a fost definitivă și din acest motiv, bărbatul a facut apel la Curtea de apel Alba Iulia, unde hotărârea instanței din Alba Iulia va fi definitivă.

CITEȘTE ȘI: CRIMA din M3: Un an pentru fiecare lovitură de cuțit. Mihai Pandelea, CONDAMNAT la 25 ani de închisoare pentru uciderea Alinei Tănăsie

Pandelea a fost condamnat, în decembrie 2016, la 25 de ani de închisoare cu executare, pentru omor şi la 1 an şi 9 luni de închisoare pentru acces ilegal la un sistem informatic, adică furtul unui card bancar ce aparţinea femeii ucise de tânăr şi utilizarea acestuia pentru a sustrage o sumă de bani de la un bancomat. Inițial a cerut modificarea pedepsei. Tribunalul Alba a confirmat însă, în 11 septembrie 2017, pedeapsa finală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax