Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum și-a atacat victima un tânăr din Alba Iulia care a fost condamnat la ÎNCHISOARE cu SUSPENDARE pentru tentativă de viol

Publicat

politie noaptea

Rareș Ș.T. a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce într-o seara de decembrie a încercat să violeze, pe o stradă dintr-un cartier din Alba Iulia, o minoră de 14 ani, care mergea spre casă. 

Modul în care acesta a atacat-o pe minoră, în jurul orei 20.30, în data de 20 decembrie 2020, a fost transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, reporterilor alba24.ro. 

Potrivit procurorilor, în timp ce minora se deplasa spre casă, Rareș, tânărul de 18 ani a început să meargă în spatele acesteia.

Atacul

La un moment dat a prins-o pe minoră cu brațul în jurul gâtului, iar pentru a o împiedica să țipe i-a pus cealaltă mână la gură. După a împins-o pe tânără de pe trotuar, în spatele unui gărduleț. Copila a căzut pe burtă.

CITEȘTE ȘI: ÎNCHISOARE cu SUSPENDARE pentru un tânăr din Alba Iulia care a încercat să violeze o minoră pe o stradă din oraș

”(…)a întors-o cu fața către el, s-a poziționat deasupra sa, imobilizând-o cu brațele, și a sărutat-o”, precizează procurorii.

Fata s-a luptat cu agresorul

”În tot acest interval de timp, persoana vătămată a încercat să opună rezistență, să lovească cu picioarele și să îl dea pe inculpat jos de pe ea. De asemenea, în încercarea de a scăpa, persoana vătămată a țipat de mai multe ori în momentele în care a reușit să înlăture mâna inculpatului de pe gura sa și a încercat să solicite ajutor de pe telefonul mobil, însă inculpatul i l-a luat din mână și l-a pus pe iarbă, în apropierea locului în care se aflau”, se mai arată în starea de fapt reținută de procurorii din Alba Iulia.

Atacul s-a terminat când un bărbat a aparut în zona și a strigat către agresor să o lase în pace pe fată. În acel timp Rareș s-a ridicat de pe victima și a fugit printre blocuri.

Prinderea și lasarea în libertate fără nici o măsură preventivă

După ce a comis fapta, acesta a fost prins de polițiști 3 zile mai târziu, pe 23 decembrie. După ce a fost prins, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au cerut arestarea preventivă a acestuia, dar judecătorii au respins cerere și l-au lăsat liber.

CITEȘTE ȘI: Cum a încercat un tânăr din Alba Iulia să violeze o minoră, pe o stradă din oraș. Trimis în judecată, în arest la domiciliu

Abia în apel, magistrații Tribunalului Alba au dispus arestarea la domiciliu.

Însă, tânărul nu a respectat măsura arestării la domiciliu. Mai exact, în data de 15 și 16 martie 2021 acesta a părăsit domiciliul la care era arestat. Drept urmare, procurorii au cerut arestarea preventivă, fapt care s-a și petrecut.

La cea mai recentă verificare a măsurii preventive, din data de 13 aprilie, arestarea preventivă a fost menținută, tânărul fiind încarcerat la Penitenciarul Spital București Jilava.

Pedeapsa

Pentru fapta comisă, judecătorii Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe Rareș Ș. T. la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de viol. De asemenea, acesta a fost obligat la 80 de ore de muncă în folosul comunității, ore pe care le va executa în cadrul Primăriei Alba Iulia sau la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un tânăr din Alba Iulia cercetat pentru tentativă de viol a fost arestat preventiv

Pentru trauma pe care i-a cauzat-o minorei de 14 ani, a fost obligat la plata a 6.000 de lei cu titlul de daune morale.

Procurorul care a participat la ședința de judecată a solicitat condamnarea inculpatului la o pedeapsă cu închisoarea, cu executare, în regim de detenție.

Decizia dată de Judecătoria Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară de judecată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    sâmbătă, 29.05.2021 at 10:18

    acest tanar va deveni bombardier, ca n-are nici o teama. A scapat acum, mai scapa si de alte dati.
    Judecatori infractori….
    Cum ma sa-l lasati liber pe gunoiu asta ma? Nici o suspendare! 3 Ani la ocna pana cand nu i se mai scoala jucaria decat cu ajutor. Leprelor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax