Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cupru Min SA Abrud încearcă din nou să vândă 40.000 de tone de cupru, prin licitaţie internaţională deschisă, la sediul societăţii

Publicat

cupru min abrud uzina Cupru Min SA a reluat o procedura pentru vânzarea a 40.000 de tone de concentrat de cupru, prin licitaţie internaţională deschisă. Societatea a mai încercat să vândă această cantitate şi în luna mai, însă cele două oferte depuse au fost descalificate.

Licitaţia va avea loc la sediul societăţii din Abrud.

Potrivit noului anunţ, data limită de depunere a ofertelor este 29 iunie 2016, ora 11.00, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc pe 29 iunie 2016, ora 12.00.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic. Nu sunt acceptate oferte alternative. Durata contractului de vânzare-cumpărare ar urma să fie de un an.

Licitaţia anterioară a avut loc pe 20 mai 2016.

Cupru Min este o societate aflată în subordinea Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, având un numar de 540 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea în forme specifice, conform legii române, a resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni. Pe piaţa internă este cel mai mare producător de concentrat de cupru, deţinând aproximativ 60% din rezerva de cupru a României.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax