Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Curățenia” în instituțiile publice din Alba, propusă de Florin Roman, este susținută și de șeful ALDE, Ioan Lazăr

Publicat

Ioan Lazar

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat pentru Alba24 că este de acord cu afirmația lui Florin Roman, care a declarat că imediat după instalarea noului guvern, se ”va face curățenie” și ”vor fi dați afară pesediștii care au transformat serviciile deconcentrate în adevărate cazemate de partid.”

Mai mult, Lazăr a spus că este de acord și cu câteva dintre numele de pe lista lui Roman cu șefi de instituții care trebuie demiși după ce noul guvern va fi instalat.

”În ultimele zile am tot văzut un schimb de replici între Florin Roman și PSD. Florin Roman tot aduce la cunoștința opiniei publice o parte din măsurile, guvernului care va fi investit și pe care vrea să le pună în aplicare.

El menționează deconcentratele din județul Alba. Cu unele sunt și eu perfect de acord: în ceea ce o privește pe rușinea învățământului din județul Alba, Dărămuș. Iarăși sunt de acord cu ceea ce spune despre Cornel Murg.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Florin Roman: ”După instalarea noului guvern, vom da afară pesediștii din deconcentratele din Alba”. Cine e pe listă

În opinia mea Murg este unul dintre cei mai nocivi politicieni ai județului, știe toată lumea că este adminsitrator special la Fabrica de Arme Cugir, de unde încasează bani foarte mulți, este în același timp și director de cabinet al prefectului, este în consiliului de administrație la APA CTTA, nu știu daca mai este și altele.

Nu știu dacă Roman are cunoștință de relația frățească pe care o are Cornel Murg și colegul de partid a lui Florin Roman, Ioan Dumitrel.

Dumitrel și cu Murg sunt foști colegi în Frontul Salvării Naționale, iar de atunci în tot ceea ce fac, politic să zic așa, fac numai combinații și jocuri murdare.

Tot Roman a pomenit și numele lui Trifan, directorul de la Fabrica de Arme, care este finul lui Cornel Murg, tot un combinator mare pe zona Cugir și unul dintre cei mai mari plimbăreți, pe banii statului” a declarat șeful ALDE  Alba, Ioan Lazăr.

Despre restul șefilor de instituții vizați de lista lui Roman, dar și cea propusă de PSD Alba, într-un drept la replică, șeful ALDE a spus că nu face nici o declarație.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax